Aggro-inlägg. Läs inte om ni tycker jag tjatar.

2012-06-20 @ 00:31:10
Asså jag blir seriöst arg nu. JA JAG TJATAR LÄS INTE OM NI STÖR ER.
Men den jävla blogg.se appen funkar inte och har inte gjort på hur länge som helst känns det som. Hade förfan blivit helt beroende av den. Bloggade nästan bara från den. Och nu funkar den inte. Jag får typ abstinens och sitter och försöker logga in minst några gånger i timmen, och varje gång jag går in på den trycker jag på logga in minst 10 gånger. Och det börjar aldrig funka.
Såååå jävla dåligt. Oså ska man mejla till jävla blogg.se om det. Och visst, det finns en "Kontakt" knapp. Oså trycker man där, och får upp "404 not found"
JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG. FÅR STÖRSTA AGGRO. Funderar skarpt på att byta bloggportal BARA FÖR ATT. Men förutom denhär feta jävla missen dom gjort är dom ändå bäst av alla. Asså typ, Devote, Spotlife, Bloggplatsen, Myshowroom, Nattstad osvosvosv, bara skit.
Men blir så trött. Få skiten att funka lixom.
Ska gå att använda senast torsdag kväll, för då åker jag bort och SKA kunna blogga med bilder. På riktigt. Blir så arg. Hade väl förfan vart okej om det var 1 dag det var trassel, men nu äre fan länge. Har varit sen de gjorde om internetversionen av blogg.se. Så jävla svårt kan det väl inte vara för dom att bara fixa till det? Förihelvete i resten av deras liv. Typ.
Känner mig som ett jävla förortsbarn (är det kanske vad jag egentligen är om man tänker efter?..). Osminkad, äckligt fult hår, mjukisar, fuckar åt kameran på en otydlig bild.
Fan va bra, men pallar inte ta om. Får lyssna i dom hemska jävla hörlurarna på musik också eftersom datan fuckat ur. Märk vilket bra humör jag är på. Kommer nog inte blogga mer inatt, kommer bara skriva massa dumma saker för jag är på dåligt humör, och få skit för det. Ostabil tjej.

Kommentarer

Namn:
Lat?

E-mail: (den ser bara jag)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0