Dagen!

2012-06-13 @ 15:46:50
Hej sötnosar!
Ska berätta om dagen som vart helt amazing!
Kom till skolan och började direkt fixa det sista med diplomen osådär. Sen kom det såklart fram nya idéer såhär i sista sekunden men vi hann med det oxå. Jag hann även med att spela och sjunga väldigt vackert en hel del för 8orna som fixade dukning + dekoration i matsalen när min grupp höll på med annat. Sen fick vi äta 9ornas mat, fläskfilé och potatisgratäng, resten av skolan fick pastasallad.
Oså gjorde vi oss iordning. Temat på dagen var ju barnkalas, så vi sminkade oss i färgglada ögonskuggor, satte färgade band som rosetter i håret och höll på och var barnsliga hela tiden. Stog och lekte med någon ballong oså.
Sen kom 9orna och vi fick vara uppe på scenen och sjunga en del typ med dom. Oså delade vi ut våra diplom på slutet typ, det var askul.
Sen så skulle det sjungas Sommartider. Och vi skulle upp på scen och vara med typ. Oså tjatar alla på mig att jag ska sjunga i micken helt själv? Oså tjatar dom jättemycket så tillslut tycker jag det verkar kul så då gör jag det. Och alla bah glodde på mig. Oså vare ingen annan som sjöng så jag fick skrika massa åt dom oså.. Men ah, det var roligt. Sen efteråt vare jättepinsamt, men det verkade som en bra idé innan lixom.  Och 9orna slutar imorgon, och alla i 8an vet redan att jag har damp så det gör nog inte så mycket. Lärarna tyckte det var jättebra iaf.. :s
Iaf, när det var slut åt vi lite efterätt och sen gick jag, Frida, Anna och Becca runt lite i Linghem. Sen åkte jag buss hem och nu ska jag inte ha jeans på mig längre.
Lägger upp massor bilder sen!
Så går det när man gör som jag; Göra först, tänka sen.
Som till exempel skämma ut sig totalt på 9ornas lunch. Men det var som sagt roligt så whatafuck?

Kommentarer

Namn:
Lat?

E-mail: (den ser bara jag)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0