Hiss/Diss ?...

2012-06-19 @ 23:17:59
 
SOMMARLOV!
Så skönt. Dock kunde det varit soligare, och speciellt varmare. Så man inte behövde sitta inne hela dagarna och frysa.. Men kommer nog ordna upp sig framöver, vi får hoppas det i alla fall.


ATT VARA ÄLDST PÅ SKOLAN I HÖST
Som jag längtat. Sen jag började sexan har alla äldre vart dryga mot mig, typ kallat mig fjårtis osvosvosv. Nu jävlar är jag äldst, tror till och med att jag är allra äldst om ingen fyller före mig, och det brukar det inte vara någon som gör. Fan va elak jag kommer vara mot alla som är yngre. Kommer få sitta på mobbningsamtal med kuratorn minst en gång i veckan. MOHAHAH.
 
 
JUSTIN BIEBERS NYA ALBUM
Dock inte lyssnat på hela faktist, eftersom min dator har fuckat ur totalt. Ljudet typ lägger av efter en halv låt oså måste man starta om oså funkar det igen och blabla.. Men det jag hört så är det riktigt bra!
 
 
ESPRESSO HOUSE
Alltså behöver jag ens förklara,? kärlek♥
 
 
 
FOLK SOM HAR FLAGGOR PÅ KLÄDERNA, SOM TILLHÖR LÄNDER DE INTE ENS VARIT
Asså kolla, inget illa mot någon nu som har så. Menar i allmänhet. Men jag stör ihjäl mig när folk har typ en tröja med USAs eller Englands flagga oså har de aldrig satt sin fot där? Lixom, det är som att göra reklam för något man aldrig testat, typ.. Enligt mig. Visst, det är modernt nu att ha just de flaggorna, men det stör mig lite.


IPHONE HÖRLURAR
Ogillat dom sen första dagen med min mobil, det enda dåliga med iPhone?.. Får så fruktansvärt ont i öronen efter bara några minuter.. Vill ha Ericssons hörlurar med en liten gummiplupp som är skön..
 
 
FOLK SOM INTE VET SKILLNAD PÅ MITT OCH DITT
Seriöst, vill slå ihjäl folk som inte kan hålla sig till sina egna jävla saker. Ge fan i min tomt, och grejerna som finns på den. Till exempel min moped. Tack.


DEVOTE-BLOGGAR
Aldrig haft Devote själv, men alla Devotebloggar jag någonsin vart inne på har haft skitful design. Så jag börjar undra om det inte går göra snygga designer på Devote? Och isåfall varför man använder det då? Plus att dom på något sätt alltid är typ tråkiga, vet inte riktigt. Kan kanske bero på att designerna är så fula som det blir tråkigt att läsa, men ah..
 
 

Blev lite grann, man aldrig kört Hiss/Diss innan. Ska jag fortsätta med det? :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Asså jag har en fråga .. Du säger att du hatar fördomar, men varför har du fördomar på folk?:) har liksom hört saker om vissa personer som du har sagt, och det är inte sant, just sayin :)

2012-06-19 @ 23:27:06
Postat av: Moa

Fortsätt gärna med hiss / diss , va väldigt kul att läsa ;)

2012-06-19 @ 23:29:33

Namn:
Lat?

E-mail: (den ser bara jag)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0