Sångkarriär nästa? ;) haha

2012-06-23 @ 00:57:46
Jag hade råkat skriva euro istället för pund i inlägget om väskorna, hade ju ställt in på United Kingdom så det var jag som faila lite.. Men ah hej.
Vi bestämde oss för att gå till Loftahammar direkt efter frukost. Det slutade med att mina typ helt nya vita converse är dyngsura och bruna, att jag tappade alla mina pengar, att jag satte mig på en sten i en fårhage och tjöt, och sen att mamma hämtade oss med bilen 2 km från huset... KAOZ.
Tackar Gud för att inte min älskade iPhone rök samtidigt som skorna och pengarna..
Men ah, har sprungit runt en del idag precis som igår. Ätit god mat iaf, och vart vid midsommarstången typ. Och där för jag för mig att gå upp på "scenen" och sjunga alla små barnsånger när alla dansade. Tanten som sjöng från början blev asglad att jag ville så jag fick ta över de sista 4-5 låtarna. Oså hade de pratat med pappa efteråt så jag skulle tydligen höra av mig till dom innan nästa år så ska jag få sjunga allt själv då!! Så jävla kul! Kommer få välja låtarna då också, ska på möte med dom ett tag innan! Asså det är lixom typ 300 pers där, och jag sjöng för alla iår och ska nästa år oxå!! Så sjukt kul jag dör. Visst, det är kanske inte så mycket och så stort, men man måste börja någonstans? Jag är jätteglad iaf.
Det ger en hel del att våga. Jag gick bara dit och frågade om hg kunde få sjunga en låt. Oså får jag ta över nästa år! Det är jävligt coolt egentligen, så våga lixom om det är något ni vill!!
Men ah, har vet ute lite ikväll, va typ fett med folk man kände, fast alla va tråkiga.. Men ah, ska sova nu oså hörs vi imorgon.

Kommentarer

Namn:
Lat?

E-mail: (den ser bara jag)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0