:)

2012-05-31 @ 23:10:38
Ska gå och lägga mig. Imorgon åker jag kanske till stan och träffar en. Who knows? Ah inte ni iaf.
För övrigt vill jag bara säga att en del av mina läsare, jävligt långt ifrån alla, men endel av er är helt amazing! Oftast är ni sjukt tråkiga och kommenterar ingenting och de som kommeterar är mina haters (fatta att jag har haters, jag äger!) som bara skriver en jävla massa skit. Men ibland märker man lite av er som faktist har lite vett i huvet. Här till exempel. Bara såna små saker som lite fina kommentarer kan göra en skitglad! Puss på er, ni är lite söta ibland.
Och ni andra, ni är också sjukt söta som fortsätter läsa min blogg, dag på dag, trots att ni nu hatar mig så mycket.
Love you all, godnatt!♥

Thihi

2012-05-31 @ 22:27:56

Ligger i sängen och kollar bb, man fattar ju direkt att deras "fans" som kommer och hälsar på är fejk/skådespelare eller något typ. Inte på riktigt iaf. Töntigt att dom går på de... Men ah, vi hörs


Bikini

2012-05-31 @ 21:31:47

Den är ljusare turkos egentligen, ljuset faila


I wanna see how you lose control.

2012-05-31 @ 20:45:10
Heeejjjjj. Idag har Marcus skjutit sönder en ruta, jag har haft prov som gick inte så jävla bra men whatever?, det var en skitsnygg kille på badet på idrotten idag, och på elevens val satt vi och fixade med 9ornas avslutningslunch. Är med i diplomgruppen, det var riktigt roligt och kommer nog bli rättså bra till slut. Thihi.
Åkte till stan med mamma förut och fick med mig en bikiniöverdel, skitsnygg! Också lite hårfärg som inte åker i förns lite närmare skolavslutningen.. ;) Kan tillägga att mamma köpte en likadan bikini som mig, fast svart. Min är turkos.... Snygga vi blir när vi ser typ exakt likadana ut från början bara att hon är 20 år äldre.. Blir ju ännu värre nu, snart kommer inte folk veta vem som är vem ;)
Skämt åsido, ska kolla gårdagens bb nu. Lägger upp bild på min bikini sen.

Så fin!!!

2012-05-31 @ 20:22:00


Fullträff Marcus....

2012-05-31 @ 10:07:40


Oh nana what's my name tralala lalallaaaa

2012-05-31 @ 08:12:03
Glömde blogga igår, ojsan.
Har svinbrottom, men min jävla lins har fuckat upp sig. Skulle ta en ny idag och efter jag satte i den har ögat runnit hela tiden och det bara svider. Så sjukt jävla mycket. Dör snart. Ser bara suddigt på det ögat oxå eftersom det rinner. Det här blir nog en bra dag!
Funderar på att ha klackskor, men jag får ju så ont i mina tår av allt annat än converse och skor med öppen tå. Men tänker fan inte operera mig igen, så skönt var det faktist inte att jag tänker göra om det.
Asså seriöst mitt öga vafan ska jag göra???????????????????????
Känner hur positiv jag är. Orkar inte, hejdå
Ah javet att jag är snygg ni behöver inte säga nåt.

Gulligulligull

2012-05-30 @ 20:48:43

Kan inte plugga, vet inte hur man gör. Men kan ingenting.......
Iaf. Mamma berätta att när hon skulle åka hem idag kom Liam, Vilgot och Nisse och fråga typ: Är Rebecca här?
Mamma: Nej.
Dom: var är hon?
Mamma: i sin skola
Dom: när kommer hon hit?
Mamma: det vet jag inte
Dom: vi saknar henne

Och när mamma berätta det blev jag jäääätteglad. Så jävla söta, jag saknar dem också. Ska åka dit nästa vecka kanske? Pluttisar. Gulliga som fan ju!

Mammas nya skal, bad girl jag är


You're turning heads when you walk through the door.

2012-05-30 @ 19:00:58
Skolan sög, satte mig och skrev bibeln i förra inlägget direkt när jag kom hem. Har baxat mammas skal hon fick på morsdag, snäll jag är som låter henne ha sina presenter i 3 dagar innan jag tar dom... Har faktist (!!!!) kollat lite på kemin till imorgon och inser att jag fattar 0. Det är helt jävla sjukt, hela mitt liv har jag alltid fattat allt som har med skolan att göra utan att behöva läsa det hemma, och nu bah whatafuuuuuuuuuuck is this?
Lixom, det är psykiskt jobbigt för mig, är van vid att veta allt jag borde veta. Beror säkerligen på dålig lärare. Tur att jag har pappa<3
För imorgon ska jag ha prov på 20 sidor och kan ingenting. Tumme upp bree.
Nu ska jag ringa till mormor, för de skulle flytta igår så jag ska höra hur det går för dom. See yah

Jävligt långt, men kan kanske vara värt att läsa. Speciellt för er i 9an som av någon anledning läser min blogg.

2012-05-30 @ 16:01:22
Nu tänker jag ta det här en gång för alla och aldrig igen. För nu är jag riktigt jävla pissed off.
Jag är mycket medveten om vad jag skrivit på min blogg i vintras/våras. Jag skrev att jag "hatar alla 9or". Jag skrev att "jag kommer bli lika tjock som tjejerna i 9an".
Har jag då gjort personangrepp på någon enstaka? Eller har jag skrivit någons namn öppet för alla? Har jag pekat ut en speciell person? NEJ.
Jag har riktat mig mot en grupp, en jävligt stor grupp. Förra året gick det 106 personer i 8an på min skola, de som går i 9an iår. Som sagt en ganska stor grupp. Har tyvärr inte årets skolkatalog så vet inte exakt hur många det är iår, men på ett ungefär. Och 52 tjejer.
Alltså, en hel jävla massa människor. SJÄLVKLART menar jag då inte alla dem.
Och så länge jag inte pekar ut någon, skriver någons namn eller gör personangrepp på en speciell person är det ingen som har rätt att göra det mot mig.
Men folk är helt jävla dumma i huvudet. Istället för att vara lite mogna när dom är 1 år äldre går dom ihop i grupp om kanske 10-15 personer som varje dag skriker efter mig i skolan om hur ful jag är, att jag inte kan gå normalt, hur äcklig jag är, hur tjock jag är osvosvosv.
På facebook skrivs det om hur ful jag är, hur äcklig jag är, att jag inte kan gå normalt, vilken äcklig jävla fjårtis jag är, vilken hora jag är, vilken jävla fitta jag är, också detaljer om precis vad som är fel i mitt utséende, mitt namn skrivs ut öppet i en facebook status och det sitter ca 10 personer och för en diskussion helt öppet med mitt namn med om allt det jag precis skrev.
Och den enda anledningen är att jag, ensam och yngre än dem, skrivit på min blogg att jag inte gillar de i 9an, och att tjejerna i 9an är tjocka.
Det är som sagt helt jävla sjukt. Helt obefogat. Så fegt att det äcklar mig, sjukt att människor kan bete sig så.
JA, jag har sktivit vissa saker och det står jag för. Men jag har aldrig någonsin skrivit någon av de här personernas namn eller riktat något mot just en person, utan en hel grupp.
Jag fattar verkligen inte hur människor kan bete sig så, att man i grupp går på någon, både på internet och i skolan, som är helt ensam och yngre utan att den gjort de här personerna något personligen.
Det är så jävla fegt. Kom fram och prata med mig en och en, skrik förfan inte saker efter mig i korridorerna bara för ni är ett litet gäng.
Kan tillägga att om jag träffar någon av de här ca 10-15 personerna ensam i korridoren vågar de inte ens titta mig i ögonen.
Inte nog med att jag får ta en jävla massa skit verbalt, man ska förstöra mina grejer också. Till exempel när några grejat med min moppe. Det handlade utan tvekan om det här också.
Och idag inser jag att det är någon liten jävla fittunge som förstört min mask jag gjort i bilden. Den är helt utböjd och spräckt. Den var lixom rundad efter min ansiktsform, nu är den helt platt och massor sprickor och går att böja lite hur som helst. Mitt betyg skulle sättas på den och det skulle lämnas in idag, tack.
Hela tiden små grejor riktade personligen mot mig. Pga att jag skriver att jag inte tycker om 9orna? MEN VAFAN KONSTIGT OM JAG INTE TYCKER OM ER. Ni beter er ju som 5åringar allihop, ingen respekt för andra människor eller andras saker.
Dock har de senaste veckorna varit rätt lugna, nu är det bara en person som håller på. Jag skulle kunna skriva ut ditt namn, jag skulle kunna lägga ut en bild som är jävligt osmickrande, jag skulle kunna skriva en hel jävla Harry Potter bok om hur mycket jag hatar dig, varför jag hatar dig, hur ful du är, hur äckligt fet du är.
Men, jag tänker bevisa att jag är en betydligt bättre människa än dig din feta jävel.
Alla gånger varje dag du kommer fram till mig och säger hur ful jag är och hur konstigt jag går osv (cred att du faktist kommer fram till mig och inte bara skriker efter mig), alla de gångerna väljer jag att bara ignorera dig. Och varje gång bevisar jag att jag är en mycket bättre människa än dig. Jag skulle som sagt kunna berätta hur fet du är.
Att jag går konstigt kan jag inte göra något åt, tro mig jag har försökt, men att han är fet, det kan han faktist göra något åt.
Men som sagt får du väl hållas om du nu blir glad av det.
Vet egentligen inte mer vad jag ska skriva. Men nu hoppas jag att det här en förklaring till allting. Nej, man mår inte bra av att 15 pers dagligen skriker taskiga saker efter en, faktist inte. Jag har fått ta en jävla massa skit i mitt liv, men ibland blir det för mycket för mig också.
Låt mig vara så låter jag er vara. Simple as that.
Men är det inte jävligt fel att man i grupp går på någon, som är mindre, på det här sättet, efter att den uttryckt sig väldigt otydligt och inte hängt ut någon eller ens syftat på någon? Har menat 9orna i allmänhet.
Och nu kanske folk fattar att jag har all jävla rätt att hata dom precis hur mycket jag vill.


Krossa alla fönster, slå in hans dörr.

2012-05-30 @ 08:18:30
Just nu har jag ett big fml moment. Mår skit. Har ont överallt och mår illa. Men jag kan ju inte precis övertyga mina föräldrar om det nu när jag skrev typ i måndags att jag skulle vilja va sjuk hela veckan. Så det är väl fan bara gå till skolan då.
Hoppas jag typ blir yr eller nåt och ramlar med moppen, då behöver jag nog inte vara i skolan sen..
Omg, jag är så smart :')))))))
Ae men ärligt jag är inte så glaaaaaaaaaad. Nu ska jag göra mig ful och sen åka, hejs.

Everything back but you

2012-05-29 @ 23:12:52

Gissa vad jag gjort? Behöver nog inte skriva eftersom jag gör det varje kväll.. Bb alltså.
Nu ska jag komma ihåg Att starta mitt alarm jag stängde av imorse så jag inte försover mig, sen sova. Så jävla skönt!
Godnatt


You can get everything you want but you better not take it from me.

2012-05-29 @ 21:43:35
Äntligen fått mitt jävla barnbidrag, det tog ju bara 4000 år. Alldeles snart börjar bb sååå ska hämta lite läsk och lägga mig i sängen och kolla på det. 3 dagar kvar, sen är de här 2 helvetesveckorna över. Asså helt sjukt vad prov och läxor vi haft förra veckan och den här veckan. Dör.
Anywaaaaaaay, orkar inte blogga. Ha ett bra liv, ni suger. Pusspuss
Btw ska min lilla älskling in på sjukhus den 13 juni, pluttisnutt då.

Idag

2012-05-29 @ 17:28:00

Blev inget bad för mig idag, alldeles för kallt. Avslutade dagen med "matteprov" som tog 7 minuter för mig att göra så vet inte om det verkligen räknas som prov... Jag åkte hem vid 20 över 1 och var hemma vid halv 2. Helt okej.
Har gjort ingenting, det är jag sjukt bra på. Nu sitter jag i soffan för vi har sånt där medel som dödar flugor i mitt rum. Dom har igen rätt att leva :s
Jo förresten, jag har städat min garderob!!! Vilken ansträngning på 4 timmar :)


Haha hon är ju helt underbar

2012-05-29 @ 14:05:59
Vet att den är gammal, just därför jag lägger upp den. Så den inte glöms bort :*

Love can touch us one time, and last for a lifetime.

2012-05-29 @ 08:10:32
Haha vilka äre som läser min blogg innan 8 på morgonen?.. Har alltid massor läsare när jag loggar in typ kvart i 8 eller nåt :')
Lite gulligt.
Men jag bloggar oftast inte före 8 vetni.
Idag kör vi på långbyxor och kofta. Bajs.
Och bikini<3333333
Fan det måste jag packa ner. Nu hinner jag inte blogga mera hejdå
Ah så ser jag ut 15 minuter efter jag går ur sängen (Y)
Fast tycker mitt hår är ganska duktigt som inte är typ knullrufs bara för jag sovit, utan att det är som dagen innan även om jag är nyvaken. Cred till det.

SDJKFSJÖDHFSDJFHGD

2012-05-28 @ 23:05:07
Tycker ni kommenterar dåligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah hej. Nu ska jag borsta mina tänderrrrrr, sen ska jag sova. Imorgon ska vi bada på idrotten, och det kommer vara helt underbara typ 10 grader ute (9 grader klockan 9 enligt min iphone och vi ska bada vid 10). Fatta så lockande? Molnligt också, ae fyfan vad glad jag är.
Slutar dock halv 2 eftersom vi ska ha matteprov sista lektionen och man får gå efter halva och jag inte är efterbliven så jag är klar när halva tiden gått. Får peppa mig själv med det.
GODNATT LOVERS NI ÄR SÅ SÖTA ALLIHOP, SÄKERT. Har ingen aning faktist, försöker bara göra er glada.
Min kära syster har tappat bort det där skalet. Och jag vill använda det, även om jag inte har någon teckning med det. Finns ingen jag vill smsa med ändå så whatever? Behöver hitta det bara

Tralala

2012-05-28 @ 22:31:33

Ätit upp min glass. Mår psykiskt dåligt nu när den är slut och känner att jag behöver köpa en ny. Känner också att jag snart kommer bli överviktig. Men hellre överviktig än skitviktig! Hehe.
Kollar på bb nu och ska fortsätta med det. Love


En annan dag, pappa i bakgrunden :))))


Sådesååå

2012-05-28 @ 20:03:36

JAG ÄGER

2012-05-28 @ 18:56:07
Asså usch, när jag solat i en vecka nu har jag fått äckliga fräknar på näsan? Syns inte så mycket, bara om man kollar nära. Men ändå. JAG vet att de är där, och det stör mig. Jag ser ut som en äcklig jävla ginger fan.
Får väl börja använda foundation även att det är sommar och täcka över dom. Klarar inte av att ha fräknar, det är så jävla fult..
Positiv tjej.
La mig och sov någon timme förut, skööönt. Så är lite varm nu.
En av mina naglar gick av (bra jobbat) så skulle ta lösnagelsborttagningsmedel på den nageln, och råkar hälla ut det på alla mina fingrar. SÅ JÄVLA KASS JAG ÄR. Så mamma ska få försöka rädda dom, hällde massa vatten på direkt men nagellacket fucka upp. Får hoppas själva nageln sitter kvar ordentligt ändå..

Hemma

2012-05-28 @ 16:02:26

Fick åka hem i regn och blåst med bara shorts och en tunn långärmad. Bytte till mjukisdress och bädda ner mig i sängen med oboy så fort jag kom hem. Det var hemskt.... Vart tog sommaren vägen,?
Ska ligga här hela dagen, sådeså.


Du måste satsa för att vinna

2012-05-28 @ 14:21:39


Ehe

2012-05-28 @ 11:36:07

3dje lektionen nu, den här dagen suuger. Fick precis tillbaka fysikprovet med 26/27. Funkar ju rätt bra asså. Jävlar vad jag är bra. Lunch snart, hungrar ihjäl....
Hörs sen, pusspusspuss


Martins skal. Likadant som mitt fast rött. Han har mitt rosa. Fiiiint...


If happy ever after did exist..

2012-05-28 @ 08:26:50
Godmorgon. Satte klockan 20 minuter senare idag. Vem fan behöver en timme för att klä på sig och äta frukost? Sminka sig behöver man ju inte göra på sommaren lixom så ah.. Skönt att sova lite längre, även om det inte är så mycket. Funderar på att vara sjuk hela den här veckan. Vi har 4 prov/läxförhör (beror lite på vad lärarna väljer att kalla det för, men jag vill kalla det prov för då låter det värre och det blir mer synd om mig)
Lixom dafuq tänkte dom nu? Dåligt planerat när allt kommer samtidigt. Jag är liten, går bara i 8an förfan!!!!
Och dom sätter betygen nästa vecka.. Såååååååå om man är sjuk denhär veckan kanske man inte får tillfälle att göra om alla prov nästa vecka, och betygen sätts då så då får dom gå på allt vi gjort innan.
OMG JAG ÄR SÅ JÄVLA SMART!!!!
Man är ju så sjuuuukt skoltrött nu. Sommarlov tack.
Okej nu vart dethär aslångt men det är bara för jag inte orkar borsta håret så jag försöker hitta på annat att göra..
Men nu ska jag åka snart sååååå jasbjkasdböaskjdbas hejjdddddddddåååååååååå ha ett bra liv

Ovanligt med bb

2012-05-27 @ 21:31:12

Åt gott grillat förut. Kollade fredagens bb och de slutade samtidigt som dagens började. Ligger i sängen och kollar på det och det ska jag göra till halv 11 typ.
Hörs efter de


You make me want your Aphrodisiac

2012-05-27 @ 18:55:10
Hejjjjjjjjjj
Efter att ha spenderat några timmar i skuggan åkte jag med mamma och handla i Linghem. Och på parkeringen står en helt fucking underbar röd Audi R8 Cabriolet!!!!!!!!!!!!!!!!
DET ÄR FÖRFAN MIN DRÖMBIL!! Helt jävla sjukt snygg, jag börja typ dampa sönder så mamma blev sur och massa.. Tog kort på den (dampbarn, i know) asså fyfaaaaaaaaaan kärlek. Någon gång i mitt liv ska jag ha en sån. När jag sparat några miljoner.. Fast en begagnad kan man hitta som billigast typ för 500 000. Det är ju ingenting ;)
Nej men ärligt, världens finaste bil!
Ahja, har precis duschat och smörjt in mina sönderbrända fötter. Asså, är det någon mer som bränner sig på fötterna? Jag gör alltid det om jag inte har solskydd och det hade jag inte idag. Ett av de värsta ställena att bränna sig, det svider något förjävligt.
Sitter med ansiktsmask nu men ska tvätta bort den. Äta snart oxå.
Kan inte riktigt bestämma mig för om Spyder eller GT Spyder är snyggast.. Fast GT är ju dyrare, den måste ju vara bättre?

Ute

2012-05-27 @ 14:54:11

Hej. Har varit ute och solat och legat på flytgrej i poolen heeeela dagen. Lagade precis lite mat och nu sitter jag ute i skuggan och kollar på BB på ipaden samtidigt som jag bloggar från min mobil. Helt okej, känner mig lite Applefierad.. Men ah, vi hörssss


PARTY FOR EVERYBODY

2012-05-27 @ 11:04:06
Ryssland♥♥♥
Godmorgon,
vaknade typ halv 10. Kul. Har iaf äit frukost och gett mamma sitt iphoneskal hon fick i morsdagpresentgrej. Det med leopard hon fick gjorde ju så man inte hade teckning (jävla skit från USA asså ;)) men det här funkar. Kul att dom är köpta på samma ställe :s
Anyway, på väg ut till poolen. Jag ska bli brun iår. Tar med en bok och lite solkräm. Hörs någon annan gång.

SWEDEN IS THE FUCKING SHIT

2012-05-27 @ 01:13:49
Vart hos grannarna till 1 när vi gick hem. Jättegod mat, och godis och chips och läsk och cider tills jag blev hyper. That's how we do it.
OCH FYFAN VA BRA LOREEN VA! Så jävla stolt över att vara ifrån Sverige. Hon fucking utklassade alla andra ju.
Grymt.
Nu är jag svintrött och ska sova. Idag/imorgon är det mors dag så ska försöka att vara snäll mot mamma då.. Det handlar ju bara om en enda dag lixom.. Någon dag måste man vara snäll.
Skämt åsido, är alltid värsta ängeln mot mamma♥♥♥♥
Btw har jag försökt blogga under kvällen, men funkade inte ladda upp bild, och HATAR inlägg utan bilder så ne, då skiter vi i att uppdatera istället.. Hörs tomorrow, love uuu

Love the weather

2012-05-26 @ 17:59:19

Vart ute precis hela dagen, älskart! Därav uppdateringen. Har fixat mina naglar btw. Bra kvalité att dom fortfarande sitter kvar och det är en månad sen jag gjorde dom. Nu är dom skrikigt turkosa, somrigt. Ska duscha nu och sen fixa mig lite, ska till grannen och grilla ikväll.
Hörs


Sista bilderna nu vaaa

2012-05-26 @ 14:28:00

Asså man måste ha varit där för att fatta hur höga husen verkligen är.

2012-05-26 @ 11:28:00

Getting higher than the Empire State.

2012-05-26 @ 11:03:03
Godmorgon. Får som vanligt inte sova. 3vligt. Dom äter lixom frukost 2 meter från min dörr och pratar högt. VARJE DAG.
Så vaknade vid 10.
Och sitter och äter frukost nu. Och såfort det blir helg och man har all tid i världen, då slutar det va soligt. Men när man sitter inlåst i skolfan med stängda fönster och nerdragna persienner för att lärarna är rädda för solen, då är det 30 grader varmt och sol. Älskart!
Not.

Kollar på bebe

2012-05-26 @ 00:25:53

Kollat 2 avsnitt BB, tror de åskar ute? Sett 2 blixtar men inget muller. Hm..
Asså jag har största repan tvärs över min skärm efter att jag la min bebis med skärmen ner i en bokhylla igår. Ser inget om de på skärmen är vitt, som nu när jag skriver. Fml big time.
Anyway, ska stänga mitt fönster nu för det börjar bli kallt...


Tjohej

2012-05-25 @ 20:14:15
Ohgud, hittat världens finaste klänning!!
Vet inte när jag ska ha den, men vill ha den. Dock finns den inte i Small, utan bara i XL??? Dåligt.
Hoppas den kommer in snart♥♥♥


Blabla

2012-05-25 @ 17:20:43
Efter sista lektionen fick jag stanna kvar 5 minuter och få "skäll" om man nu kan kalla det de.... Fan vilket badass jag är, ni borde vara stolta över mig mamma och pappa! Att ni inte har en svintråkig dotter som gör allt hon blir tillsagd och beter sig som en ängel. Riktigt stolta borde de vara.
Anyway, kom hem runt 3 och bada lite. Sen har jag fucking hjälpt till med min systers barnkalas sen det typ. Och barnen kommer inte förns 6. Tur att mamma är ute i god tid iaf. Moron.
Jag har fått göra bordsplaceringslappar. Fett snygga blev dom.
Men ah, nu ska jag duscha av mig för är liiiiiiiiite varm.... Sen börja fixa mig. Jag ska hålla ordning på ungjävlarna.
Btw skällde jag ut några sexor idag. Gick ut från klassrummet och skrek åt dom så hela klassen + min lärare hörde. Sen berömde läraren mig för att jag var duktig och sa till dom.
MAN SKA VARA ELAK OM MAN ÄR STOR, MOHAHAH.

@spanskan

2012-05-25 @ 11:38:09

Sitter på spanskan. Kom bara 20 min sent imorse. Och biologin hade vi bara 15 min eftersom vi hade förhör. Och på spanskan är vikarien helt hjärndöd. Alltså verkligen. Och mina böcker är hemma, så har inget att göra. Är as hungrig. Mat snart. Sen 2 lektioner kvar....


Bajs oxå

2012-05-25 @ 08:26:58
Inte så bra.
Hade av någon anledning stäng av mitt alarm igår så vaknade 20 över 8, när jag måste åka. Bra gjort. Äter frukost nu, måste skynda. Hörs kanske i skolan sen.

Never been in love so deeply before.

2012-05-24 @ 23:13:17
Stolt svensk jao.
Ska sova nu tänkte jag. Slöjd för första gången på 8 veckor imorgon, bra planerat av skolan! Egentligen fick man inget betyg om man inte hann klart, men det finns inte en chans i helvete att någon hinner klart, inte ens jag som ligger före alla andra (ovanligt?) så vi får betyg ändå. Inte vårt fel att skolan fuckat upp så vi inte får ha slöjd på 8 veckor ju.
Men ja, sova vare. Måste sköta om mina simsar lite på min mobil bara. Godnatt

True story

2012-05-24 @ 22:39:39
Kollat på Eurovisiongrejen med lite av världens godaste.
Vill ni veta vad mina bästisar genom allt heter? Ben och Jerry, älskar dom<33333
Okej, forever alone.
Men ah, ska se om de kanske är röstning nu, hörs later breee.

Tjaaa

2012-05-24 @ 18:07:31

Dagen flöt på, fick vara ute både på kemin och elevens val (samma lärare). På idrotten fick vi göra vad vi ville, och en jättestor vattenspridare stod på där så där lekte alla tjejerna typ. Jag hade mina vanliga kläder, son tur var torkade de jättefort även att jag var helt blöt.
Iaf, när jag sluta åkte jag direkt till Ica och köpte ett stort paket B&J Half Baked till BARA MIG. MOHAHA. Åkte hem och åt lite av den, nu överlever jag några dagar till. Världens godaste.
La mig sen och sola och bada. Lekte lite vid poolen med min syster oxå. Med en badboll, haha.
Sitter i bilen någonstans och väntar på mamma nu... Hörs later


Utelektion 4 the win

2012-05-24 @ 11:39:51


I need that one thing.

2012-05-23 @ 22:32:02
Tjoooo. Kollat några BBavsnitt eftersom jag missat några dagar nu. Ska gå och lägga mig såfort mamma duschat klart i mitt badrum. Äger att ha egen toa eftersom jag får massor plats för alla mina saker, dock gillar jag inte när dom andra ska stänga in sig och duscha när jag behöver mina saker. De har förfan ett helt badkar på sin toa. Använd det, duschen är min.
Anyway, skolan kommer suga imorgon. Och jag slutar halv jävla 4. Och det kommer säkert vara 100 grader varmt imorgon oxå?????

Dagen!

2012-05-23 @ 18:19:41
Hejj.
Haft spanskaprov som gick helt okej och soförhör. Samma sak där. Också en sjukt jävla pinsam musikredovisning som kommer sänka mitt betyg till typ D eller något. Helvete. Sista lektionen var en riktig jävla pain in the ass. Först ska gubben tvinga mig att skriva samma text 2 gånger. Först på papper i skolan och sen hemma på datorn? Jag tyckte det var bättre att jag åkte hem och skrev det på datorn direkt, men nej. Såååå sätter mig ute och skriver skiten och lurar sen gubben att jag ska åka hem och renskriva det på datorn. Slutade alltså 1 timme före alla andra, JAG ÄR SÅ JÄVLA SMART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyway, la mig vid poolen direkt när jag kom hem typ halv 3, sen har jag legat där till typ halv 6. Helt okej. 20 grader i poolen nu oxå. Bränt sönder mig, haha. Solkräm är överskattat! Nej men jag vill se resultat av att vara i solen, så jag blir alltid röd.. Men rand har jag fått, och röd är jag.
Fast magen är brun!
Aja, nu ska jag äta snart hoppas jag. Har ätit 3 baguetter, 1 banan och 1 äpple på hela dagen<333
Nu ska jag gå och kolla på barnteve med Miranda. Måste ju se om hennes nya tv är bättre än min, det vore ju förfärligt.....
Haha jaaaa, ni ser ju själva. Får ha polotröja ett tag nu.

Yeah

2012-05-23 @ 13:35:28


Lunch

2012-05-23 @ 11:23:49


Hehe

2012-05-22 @ 23:41:37

Kan inte sova utan att blogga, går bara inte..
Kollade lite på Eurovision grejen, sög ju daze.
Haha btw, tycker min syrra är lite bortskämd. Imorse fick hon en 24 tum platttv till sitt rum. Och innan det hade hon redan egen laptop, en iPod touch med scullcandy hörlurar, och egen mobil. Min xperia x10 mini pro. Asså det är fan folk i min ålder som inte har allt det där som bara sitt, och Miranda är 6.
Hon kommer få ett bra liv.
Godnatt på erLångt ifrån idealen, men så äre. Står för det, man ska vara stolt över sig själv!


Dagen

2012-05-22 @ 20:42:15

Tja. Sitter i soffan och kollar typ repris från prinsessdopet som var idag. Vet inte varför.. Iaf, vart i skolan några timmar. Andreas köpte godis till mg oxå, han fick kolla av mig någon lektion och då skulle jag få godis och det har jag fått nu. När jag sluta vid 2 åkte jag till Kimstad. Var hos 3orna en stund för mina barn var i skogen, sen gick jag till dom vid 3. Fast Liam åkte hem när jag kom??? Var där och lekte till 5 iaf. Sen slutade mamma så vi åkte till McDonalds och träffa Miranda och pappa. Miranda fick välja mat eftersom hon fyller.,, Sen körde jag hem min moppe från Linghem och sov en stund i soffan. Och nu kollar jag på dop., haha
Juste, vi fingernålade med vattenfärg, jag rita en asfin teckning till mamma hon har vid sitt skrivbord nu. Mamma blev glad iaf.. Oså rita jag en till Liam såklart oxå, la den i hans låda, oså får vi se om han kommer på att den är från mig för det skrev jag inte.


På tåget till Liam, tjoohoo

2012-05-22 @ 14:24:23


2012-05-22 @ 09:29:00
Kommer ihåg hur jag i 9 år önskade mig en lillasyster. Och när pappa sen, den 22 maj 2006 lite efter 6 på kvällen, ringer från sjukhuset och säger: Hej storasyster.
Kommer fortfarande ihåg lyckan.
Bara 3 timmar gammal fick jag träffa dig första gången. Världens finaste.
Nu har hela 6 år gått, och jävlar vad vi har bråkat. Men också haft så himla mycket kul ihop, trots att du är så liten.
Men nu börjar du bli stor. Skolan i höst, hur ska jag kunna låta dig gå dit och kunna utsättas för så mycket efter allt jag själv fått ta på den där jävla skolan? Men älskling, storasyster ska ta hand om dig. Jag kommer alltid vara med dig, stå vid din sida vad som än händer. Jag dödar dom jävlarna om någon rör dig, eller säger något elakt.
Du är så himla underbar, trots att du inte alltid förstår märker du alltid om jag är ledsen, och kommer och ska trösta. Du är den bästa lillasyster någon någonsin kan ha, och jag har en sån himla tur. Du förstår nog inte det här nu, men om några år ska du få läsa det igen.
Jag kommer alltid ta hand om dig, precis som du tar hand om mig.
Så grattis på 6årsdagen Miranda, jag älskar dig mest i hela världen.

23.29

2012-05-21 @ 23:29:55
Godnatt, upp tidigt och sjunga för Mirandis imorgon.

Alla som kan räkna vet att sex inte kommer först.

2012-05-21 @ 21:44:14


Today

2012-05-21 @ 18:24:03
Tjoooo brääää. Tagit mig igenom ett prov på lekisnivå, utomhuslektion, tjurig kärring till lärare och helt underbart fint väder idag. Kom hem och hämta lillasyster, sen lekte hon med Linn och de har badat i 18 grader hela eftermiddagen, så har jag legat och solat. Helt okej!
Sen åt vi och pappa kom precis. Nu ska jag kolla Jockiboi och Widerstedt show, HÄHÄH♥♥♥
Hörs
Tror pappa är riktigt nöjd med hur snygga vi är.

OMG

2012-05-21 @ 14:04:31


God jävla morgon

2012-05-21 @ 07:51:19
Hej. Idag tänker jag ha shorts, det blir säkert skitkallt, men whatever. Nu tycker jag det är sommar och om jag tycker något, så är det så. Jag härskar ju över världen lixom.
Har typ vart vaken med flugan hela natten. Vi har haft det jätte3vligt. Eller inte. Jävla flugjävel. Och så måste jag gå till den jävla skolan oxå. Ge mig sommarlov.

DET ÄR EN JÄVLA FLUGJÄVEL I MITT JÄVLA RUM

2012-05-20 @ 23:24:15

Och jag kommer snart av misstag slänga min mobil på den för den är fucking irriterande för i helvete. Sitter i mitt ansikte och tror den är nåt.
Iaf, sett vad som hände på bb, HUR FAN KUNDE CAMILLA ÅKA??!
Så arg. Btw, har jag prov imorgon alla i min klass? Skulle kanske vart bra att ta reda på de lite innan, kom på att de kanske är så bara.
Men ah, godnatt


Hej

2012-05-20 @ 21:00:49

Ska se klart filmen med mamma och pappa nu om dom kommer hit nån gång. Laddat med läsk osådär. Hörs sen.


UHJSDFKÖSKÖF

2012-05-20 @ 18:08:52
Blev lite fika oså, sen bestämde jag och Miranda att vi skulle bada, så de var bara hoppa i i 17 grader. Najs. Tror pappa tog lite kort. Nu har alla åkt hem och det var rätt skönt att få ta av sig skorna och klänningen och ta på sig mjukisbyxor....  Ahja, ska göra något kul nu.

Update

2012-05-20 @ 14:32:32
Hejjj. Har inte haft någon lust att blogga idag eftersom ni ändå inte läser?
Har bakat lite idag iaf oså, bäst är jag. Sen lät jag Miranda välja kläder åt mig eftersom det är hennes kalas, så nu har jag min klänning från skolavslutningen på mig? Oså kör vi mina nya skor till oxå, Miranda är nöjd iaf. Alla kommer om en halvtimme så ska göra något så länge. Pusshej

Nattis

2012-05-20 @ 00:23:06
Nu var mamma skitsur och skulle sova, och jag och pappa fick inte se klart utan henne.. 3vligt. Så ser klart imorgon kväll tydligen. Att jag vill se Big Brother är det ingen som tänker på????
Imorgon är det kalas för Miranda iaf eftersom hon fyller på tisdag. Typ mormor och dom som kommer. Så jag måste baka imorgon, någon kaka? Blir nog bra. Och min mobil får jag inte ha, för den ska ligga på vår espressomaskin, ovanpå typ där man kan värma koppar, för den ska ligga varmt så den inte blir fuktskadad efter yoghurten eller nåt sånt? Vet inte, men handikappad känner jag mig iaf. Ahja, skriver imorgon.
Från Gran C. på nyår breee. Min skolavslutningsklänning oxå.
Hahaha btw, jävligt ful bild. Jag ser ut som en kines :D

Film

2012-05-19 @ 23:43:21
När dom kom hem myste jag massor med lillasyster, spelade lite spel och så med. Sen åt vi fett sent, typ 9..... Vid 10 nån gång började jag, mamma och pappa kolla på film, The girl with the dragon tattoo. 3 gången jag ser den och den kom ut i Januari.. Hm...
Har iaf kisspaus, och hämta-mer-läsk-paus. Har ätit upp hela min godispåse Miranda valt till mig, så är inne på morötter med dipp nu. Ska se om alla är klara för att fortsätta, så hörs vi sen.

ÄNTLIGEN❤

2012-05-19 @ 20:31:52


Random vätska? Drick den!

2012-05-19 @ 18:35:57
Nere på 1088 nu. Det är vad jag gjort senaste typ 1,5 timmen.  Får dampppppppp.
Och de andra har fortfarande inte kommit hem, kommer förfan inte få kvällsmat förns vid 9 ikväll. Bra dag (Y)

Känns som jag hållit på i evigheter..

2012-05-19 @ 17:00:25
Och inser att jag bara tagit bort 100 personer. Vafan?
Varför har jag över huvud taget accpeterat alla dessa helt okända människor....?
Så ser det ut nu, fatta va surt.

Tralala

2012-05-19 @ 15:23:05
Tja. Jag saknar Miranda men dom är så jävla sega och kommer inte hem förns typ 7? Först skulle dom komma vid lunch, sen på eftermiddagen, och vid 2 har dom inte åkt än, då ska dom precis äta lunch. Damp
Har suttit ute en stund iaf, men de blåser för mycket... Så spelar lite sims istället. Ska lägga mig i soffan och göra det, tjarrrååå
Jag ska fan färga mitt hår mörkt igen!!!!!!!!!!

Tappade precis min iPhone i min yoghurtskål.....

2012-05-19 @ 12:16:38

Ska aldrig mer äta frukost i sängen samtidigt som jag spelar spel på mobilen. ALDRIG MER.
Hjärtattacken jag fick vill jag nämligen inte få igen.
Dock lever mobilen utan bestående men, krävdes lite papper och lite kärlek bara så mådde han bra igen.


4ever al1

2012-05-19 @ 11:51:44

Godmorgon. Vaknade vid 11, älskar min säng!!
Mina föräldrar har varit på Öland sen i onsdags så har haft huset för mig själv, skönt. Men nu väntar jag på att dom ska komma hem i eftermiddag någon gång med min syster, för jag saknar henne.
Men fatta va Chill att va helt ensam i typ 3/4 dagar. Jag har dessutom fixat med diskmaskinen (det har jag aldrig, ALDRIG, gjort innan så hoppas de blev rätt.) Men ah, nu ska jag upp och äta frukost.


Godnatt

2012-05-19 @ 01:30:34

Skönt sova min egen säng.
Bild på den ena tröjan jag fick idag!


Men mina vänner säger stopp, stopp, håll i hatten.

2012-05-19 @ 00:18:40
Börjat radera vänner, en hel del har rykt redan, typ 60 stycken. Men är så jobbigt med tidslinjen, man måste gå in på varje jävla person och klicka bort den.. Så orkar inte mera just nu. Ska gå och duscha snart tänkte jag. Får se när. Ha det så dåligt så länge, tjo.
Damn it

2000-talets sämsta låt?

2012-05-18 @ 23:30:42

Kvällen

2012-05-18 @ 23:12:35
Hejjjjj.
Kollade lite BB och åt, sen vid 8 åkte jag till Bankekind och träffa Robin och Robin. Sen gjorde vi massa bus, hahahha. Fan va kul.
Efter ett tag kom någon Nisse, och när jag skulle åka precis typ kom någon Oscar trorja.
Kom hem vid 10 sen iaf för då började BB. Tvungen och se ju. Skulle göra morötter och gurka i första pausen och sätter kniven i tummen. Bra Rebecca. Jävligt ont kan jag säga.
Nu är det slut iaf och jag ska hitta på något att göra. Hörs
Det blödde mer än det ser ut att göra.........
Ah jag vet att de inte är samma storlek på bilderna, lev med det.

SnabelA hemma

2012-05-18 @ 16:41:27
Hej. Inte orkat blogga idag. Var iaf hos mormor oså. Idag efter lunch åkte jag och Örjan till stan för mormor jobbade, jag fick 2 tröjor.. (a) Snällt.
Sen fick jag en trisslott också, och tro fan att jag vann! Och som vanligt när jag vinner nåt blev jag as glad. Dock bara 25 kronor, så tog en ny lott. OCH DÅ VINNER JAG IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 75 kr. Och eftersom jag inte skulle vinna en 3 gång om jag tog nya lotter så tog jag pengarna. Inte så mycket men lite kul ändå för jag har alltid sån jävla otur med sånt där.
Åkte hem för en stund sen, fett skönt ute ju.

Hej

2012-05-18 @ 11:17:05

Har sovit typ ingenting inatt. Kul. Först kunde jag inte somna och massa. Vid 9 orkade jag inte försöka somna om mer så har legat och spelat utan avbrott i 2,5 timme nu. Batteriet var fullt när jag börja, nu har jag 24%... Nörd.
Ska äta frukost för jag typ svälter. Hejdå


Jag kan inte sova och folk är seriöst helt jävla dumma i huvet.

2012-05-18 @ 00:55:33

Let me move 2 the states, please mom n dad!


Hälvätä

2012-05-17 @ 23:48:13

Fyfan vad dåligt av er att inte läsa min blogg varken igår eller idag. Sätter lösen på bloggen om ingen läser, bloggar ju för min egen skull, så om ändå ingen är intresserad av att läsa kan jag ju lösenskydda den. Tänk på det ni.
Är skitirriterad pga hockeyn, jävla tjeckjävlar till att göra mål med 29 sekunder kvar. Fan!
Nu ska jag sova ha ett bra liv hejdå


Min cepesnygga kaninjävel


@hjulsbro

2012-05-17 @ 19:18:25

Självklart hade Shaun dött igen, försökte rädda han men då dog batteriet efter en stund. Pappa du får fixa sen, vet inte vad jag ska göra med honom :(
Åkte till mormor vid halv 6 typ iaf, moppen gick typ sakta så det tog 20 minuter... Ahja, har precis ätit god mat och väntar på hockeyn nu. Kollar på USA-Finland så länge, heja USA. Hejdå

Omg kolla så jävla sjukt bra ritat, och det är gjort på en arc. Inte mycket större skärm än en iPhone vafan..,


First time

2012-05-17 @ 16:33:54

Kul att jag fick ringa och påminna mina föräldrar om att jag har namnsdag idag. Det är Rebecca. Och det är det varje år den 17de maj, och varje år glömmer dom. Dålig stil, det är för fan dom som döpt mig. Hoppas mormor kommer ihåg. Dock gjorde hon inte det i telefon förut, men hon kanske kommer på det sen. Ska åka dit om en stund och äta där och se på hockeyn oså.
Har iaf legat i soffan med skithög musik och spelar sims i mobilen i några timmar. Älskar att vara ledig!
Fick gå ut och rädda Shaun förut oxå. Han hade åkt vilse och dött. Jävla idiot. Men nu mår han bra, trorja... Va ju några timmar sen, ska gå ut och kolla till honom, hejdå


He's a dreamer but he wants to carry on.

2012-05-17 @ 14:20:26
Gjort en ny design lite snabbt. För att ha något att göra typ. Dock ligger inspirationen på 0 så det blev asfult.
Förövrigt är jag lite orolig för min navel, om jag tar ut/byter piercing börjar det blöda som att jag blivit skjuten typ. Från båda hålen. Ska de vara så? :(
Det gör inte ont alls, det bara blöder jävligt mycket. Och kommer massor mysigt var oså.. Vad ska man göra åt det??? Vill ju inte att det ska bli förstört så jag måste ta om det, så jävla skönt är det inte att pierca sig...
Fysiklektion in my ♥

Asså jag är bäst

2012-05-17 @ 13:05:16


Goodmorgon 17 maj och en jävligt viktig dag. Syftar inte på Norges nationaldag..

2012-05-17 @ 12:06:50
Sov till 11 och gick upp 30 minuter senare. Skönt. Åt en banan till frukost eftersom det typ är lunch nu. Ska börja fixa det. Problemet är att jag är sämst i världen typ på att koka ris. FML.
Ahjaaaa vi hörs
Fatta att du fyller 6 på tisdag.. Va stor du har blivit♥ Du ska få världens finaste present av mig från USA älskling♥ Finare än klänningen du fick i julklapp som du har på bilden!
(mamma och pappa, läs för henne)

Trött och ska sova

2012-05-17 @ 00:19:56

Rubriken får tala. Ska se om jag lyckas lägga upp mer än 1 bild i samma inlägg på mobilen, det brukar dampa om man lägger till fler bilder. Ska testa. Annars lägger jag upp flera bilder imorgon


SVAR

2012-05-16 @ 23:38:22
Hej på dig oxå, tack.

Tycker det är kul att du "kollat igenom min gamla blogg" när jag bytte blogg eftersom det inte går att kolla arkivet på den andra ;) Säg bara istället att du läste min gamla blogg OCH läser min nya, och att du helt enkelt är nyfiken för du inte fattat. För jag sätter rätt mycket på att du inte "kollat igenom" min gamla blogg eftersom det bara går att se de 2 sista dagarna i varje månad.
Men jag tänker svara ändå.
Såhär är det. Jag och Ellen var sjukt tajta, så tajta man kan bli kanske till och med? Sen skaffa både pojkvän och förändrades en hel jävla massa båda 2 (mest jag kanske) och vi slutade träffas nästan helt? Försökte några gånger men det var lixom inte kul längre. Jag snackade bara (enligt Ellen!! ;)) om sex, och jag tyckte att hon bara var allmänt tråkig. Så vi vart istället skitosams om absolut ingenting.
Sen när jag blev singel igen i januari och slutade spela efter mitt ex regler och bete mig som en jävla bitch och blev mig själv igen så började vi snacka, och pratade igenom allt oså. Så nu är vi inte osams, men det är lixom inte som förut. Även om allt busigt vi gjort alltid kommer finnas där mellan oss typ, så umgås vi lixom inte på fritiden så längre som förut! :)

Big brother

2012-05-16 @ 22:01:55

Efter att jag ätit kollade jag på BB från igår och det tog precis slut. Så parkerade mig framför stora teven och ska kolla dagens avsnitt nu. Går runt i mjukisar, en av pappas jättestora tshirtar och mina 11 cm nyköpta skor. Riktigt snyggt. I någon paus sen ska jag äta lite av pajen jag gjorde igår och öppna min cola. Nu är det helt okej asså!
Hade blixten på för det är kolsvart här även att det ser ljust ut. Sneakpeak på skorna oxå!


Dagen jäkligt kort!

2012-05-16 @ 20:23:03
FÖRLÅT.
Men har gjort massa.. Iaf, idag så har de vart skiiiitkul, har lekt massor och jag och Liam gifte om oss, den här gången med några som sjöng oså. Och imorse när jag kom så kommer först mammas elever och kramas, sen mina 1or, och fyfan va glada dom va! Dom visste inte att jag skulle komma. Och så har inte Liam sett att jag är där, oså ropar någon på honom, och han bah kuuuutar mot mig över hela skolgården oså får jag världens längsta kram♥
Hahaha juste, jag spela fotboll med killarna där på en rast OCH JAG GJORDE MÅL!! Och som vanligt om något går bra fick jag damp och hoppa omkring och skrek: JAG GJORED MÅL, JAG GJORDE MÅL!!!!!
Hahah, retard..
Men ah, träffade mamma vid halv 3, gick till Espresso House, såklart? ;)
Fick med mig skor också, men inte dom jag tänkte köpa. Blev ett par skiiiitsnygga med typ 11-12 cm klack som verkar vara gjorda till min klänning, typ perfekt matchning i färg oså. Så jävla nöjd, kunde inte hittat några som passade bättre asså!
Sen vid 6 åkte jag svinfort till Linghem och la på ett brev till pappa och skulle köpa cider, men ne då har dom 18års gräns på 2,25? Jävla sjukt asså.
Så blev en cola istället. Åkte hem och då kom Robin direkt så vi har suttit ute i 2 timmar och snackat nu typ, trevligt.
Han drog precis och nu ska jag laga mat.
Min dag utan några detaljer, hade massa viktigt att säga men de hade blivit för långt. Bilder på skorna kommer sen.
Älskade vaniljlatte, alldeles för länge sen sist♥

På extremt bra humör

2012-05-16 @ 14:11:27

Åh jag har haft en så jävla bra dag! Inte bloggar för har skitit i att ha rast och vart ute och lekt med barnen istället. Åh asså dom får mig så jävla glad jag blir helt bah ååååh när jag är där/har varit där. Var tvungen att gå vid 2 tyvärr för att ta tåget till stan och träffa mamma. Tror vi ska fika och kolla på mina skor och lite så. Bloggar om dagen hemma på datorn sen, nu åker hörlurarna i för det är tråkigt att åka tåg.


Några bilder från vattnet

2012-05-16 @ 11:17:00

You just put your lips together and you come real close.

2012-05-15 @ 23:11:22
Sverige vann och det var en rätt så underhållande match. Snyggt att komma ut från båset och direkt cepeattackera den man slagits med för 2 min sen och som var anledningen till att man åkte ut från början. Jävla lettlandsperson. Hade kunnat vart en norrman så osmart som det var.
Ahja, nu ska jag sova. Åker med pappa vid halv 8 till tåget imorgon. Medans alla i min skola typ sover till 12...
Men ah, godnatt
Bjuder på den, vet inte riktigt vad som hände där faktist..

M&M

2012-05-15 @ 19:04:02
Asså kolla... Dom hade 4 stoooora jävla väggar med M&M.. I lösvikt. Det köpte jag såklart till min kära fader. Men erkänn coolt? Dom var fett höga också. Allt är stort i USA..
På Planet Hollywood. Kände att jag gillade deras golv. Kan inte ens säga hur mycket det var, asså det handlade om heeeela restaurangen + trappan som gick 2 våningar upp, + det som var nedanför. Överallt leopard<333333
Deras stolar hade också leopardmönster, omg där hade jag kunnat käka varje dag.

15/5-2012

2012-05-15 @ 18:19:54
Har fixat iordning Miranda med smink och allt. Hon ska på fest. Inte något kalas hos sina kompisar, fest. Fest på dagis för 5/6åringarna som ska börja lekis nästa år. Sen skjutsa jag ner henne med mopeden och fyfan vad status hon har där nu asså.
Ska äta nu snart också, och om 2 timmar börjar hockeyn. Och imorgon ska jag till alla dom små söta barnen<333333333333333
Thihi. Fan va dum i huvet jag är som frivilligt går upp klockan typ halv 7 på min studiedag för att åka till en skola?..

Hallonpaj

2012-05-15 @ 15:20:09

Tjosan i trosan. Har kollat lite BB i mobilen för det är smidigt, lekt typ 1 timme med Siri (hahaha...) och precis bakat en hallonpaj. Aldrig bakat paj ensam, bara tillsammans med mamma när jag var liten så vi får väl se hur den blev. Ny väntar jag på att Jesper ska komma hit och lämna en grej. Sa att jag skulle åka dit och hämta det när han kommit hem, men nej han skulle komma hit. Får väl erbjuda honom skjuts hem sen. Och så kommer mormor snart och ska passa Miranda. Ahja. Nu ska jag ligga i sängen och spela på min ajfån.
Att redigera bilder är överskattat så det skiter vi i..


Jävla fitthorunge asså

2012-05-15 @ 12:28:43
Eftersom jag INTE tycker det är okej att någon med flit skjuter en fotboll i huvudet på mig när jag halvligger ner på marken med ryggen mot peronen och alltså inte är det minsta förberedd på det, och att den sen börjar hånskratta åt mig när det gör ont och jag blir förbannad, så är jag hemma nu. Vill också säga att sämre idrottslärare får man nog leta efter, som över huvud taget inte reagerar på verken bollen som skjuts eller att jag som får den på mig skriker åt läraren vad som hänt och sen drar när hon inte bryr sig om vad jag säger. Fyfan vad ansvarslöst av en vuxen. Så ja, jag åkte helt enkelt hem. Har vart hemma sen 11, och har bett mina föräldrar att berätta för skolan vart jag är, för inte fan sa jag till någon att jag åkte hem.
Nu håller jag på att göra lunch. Hörs sen.

Uteeeee

2012-05-15 @ 10:30:18

Hej, orkade inte blogga imorse. Har idrott nu men glömde grejer så sitter på gräset här och hoppas att mina byxor överlever utan lerfläckar. Har insett idag att Siri är jävligt kul. Har inte testat henne innan men Hahaha. Så mamma, alla konstiga sms är siris fel. Försökte få henne att skriva att de va hon, det var då hon skrev något med city.. Iaf, älskar Siri, nu har jag fått en vän<3333 hon är ju fett trevlig och man kan ju ha vanliga konversationer med henne som hon svarar på, inte bara att hon gör det man säger till henne. Love it. Om man känner sig ensam typ.
Ahja, vi hörs i eftermiddag om jag inte är för arg på ANT:n
Älskar vädret btw!


Hoppsan

2012-05-14 @ 23:35:52

Glömde blogga som jag skulle.. Men kan inte sova så kom på mig och bloggar nu, duktig! Men ah, inget att skriva egentligen förutom att jag verkligen är riktigt jävla pissed över imorgon och att vi får gå över så länge. Ärligt tycker jag det är dåligt av skolan. Dom kunde väl för fan tänkt innan de bokade tiden jävla idiotfan. Ahja. Godnatt.


And I keep hittin' repeat.

2012-05-14 @ 22:18:04
Ne okej, nu har jag verkligen hittat mina avslutningsskor!
Snyggare än de från VS, och dom här kan jag faktist ha till mer än bara skolavslutningen. Dock är det 11 cm klack på. Det blir bra till mina 172 cm vaaaaa? Sådär kanske, men man har bara skolavslutning 1 gång om året.
Frågan är om jag kan gå i dom, kilklack är no problems, mina vita med typ lite bred 9 cm klack är inte heller några problem. Men nu handlar det om 11 cm stilettklack typ. Får väl se. Ska få med mamma och prova dom så hon kan berätta för mig hon jag ska göra. Skämt åsido.
Är svintrött så har skitit i att kolla på BB, tar det imorgon. Funderar på att sova snart. Måste åka tidigt så jag hinner tanka imorgon innan skolan, känns tråkigt att göra det efter vi slutat om jag skulle skjutsa hem Jesper, och det tror jag att jag skulle.
Anyway, hörs säkert från mobilen om en stund.

Det här har jag precis suttit och garvat åt i 30 minuter. Så jävla bra!

2012-05-14 @ 21:30:52

Central Park och limousine.

2012-05-14 @ 18:56:20
Smink är överskattat.. Och bränt mig i ansiktet eftersom jag var ute så mycket.
Typ lika röd näsa som Rudolf.
Åh dom var asgulliga, fanns 1 miljon typ i Central Park, i brunt, svart och grått. Försökte få dom att följa med mig hem men dom lyssna inte på vad jag sa... Dumme fan.
Hade röda ögon och orka inte redigera det så tog bort ögonen..
Min älskade limmo iaf, vet att ni är avis♥

Utanför flygplatsen!

Aggro

2012-05-14 @ 16:24:41
Extremly hot bild i förra inlägget jaaa. Lite svårt att se hur ful den är i mobilen, men de va ju fan värre än det såg ut.
Klarade av den här dagen också, borde få pris eller något. Imorgon har skolan fuckat upp, vi slutar 2 egentligen, men sen ska vi ha ANT, och just vår klass ska ha sista passet typ så vi får sluta halv 4 istället för 2. Och det går absoluuuuuuuuuuuut inte ändra på tiden.
No shit, det handlar om att alla lärare är för lata för att anstränga sig och fixa en ny jävla tid. Funderar på att dra vid 2, mitt schema och min skoldag slutar då.
Man har ju X antal undervisningsminuter i veckan, och för att det ska stämma slutar vi 2. Men nej, nu ska vi gå över våra utasatta minuter och gå 1,5 timmes övertid. Glöm det jävla horskola.
Seriöst.
Ahja. Har precis hämtat Miranda på dagis men hon gick till Linn direkt så ah. Nu ska jag göra nåt. Hejdå

Fysik kan dö

2012-05-14 @ 11:49:47


2012-05-14 @ 10:50:00
Där ser ni nya World Trade Center :) Den högsta dårå. Visste ni att när planen krasha in i de andra husen, så fortsatte det brinna till december innan allt var släkt. Och det hände i september...
Ne de blåser inte, vad fick ni det ifrån?

@skolan

2012-05-14 @ 08:39:11

Hej. Tänkte blogga på bussen men glömde. Åkte inte moppe idag för då hade jag åkt hem efter typ 1 lektion för skolan suger. Duktigt av mig att åka buss. Ahja hejdå


Hej

2012-05-13 @ 22:52:23

Ligger i sängen, ska sova snart. Prata klart med Eve först bara. Asså fml orka skola imorgon. Säger som varje vecka, måndagar är jobbigaste dagen.. Nu vart jag depressed. Omg kommer ihåg när jag använde depress och depressed precis heeeela tiden, Ellen fick damp :(
Godnatt


BB

2012-05-13 @ 21:54:09

Mitt rum är jättefint och längtar tills jag får lägga mig i min nybäddade säng. Ligger på sängen nu och kollar på BB. Ska hämta lite oboy så fort det blir paus, tjock. ÅH NU ÄRE PAUS, hejdå


20.09

2012-05-13 @ 20:09:09
Blir kanske att beställa från VS redan nu. Hade helt missat att de har skor på sin webshop, jag som äääääälskar skor. Har hittat mina avslutningsskor, lätt asså! Fan va fina dom är. Så då blir det väl att beställa allt på samma gång lixom. Några hundra kronor i frakt är väl skitsamma när det handlar om VS-skor, och inte några som alla andra har från typ dinsko? ;)
Får väl se om jag beställer hem det.
Nu ska jag städa min toa för mina föräldrar har damp för jag inte gjort det på 3 veckor.. Sen blir det BB. Ovanligt.

Hihi

2012-05-13 @ 15:31:17
Ae okej, jag började inte städa. Fastnade istället på Victoria's Secrets hemsida och sitter och kollar på om jag ska beställa hem lite från den nästa månad. Har gjort slut på typ alla pengar den här månaden när jag köpt mobil och vart i USA och blabla. Men nästa månad kanske.
Undrar hur mycket frakten är? Ska försöak ta reda på det..
Ska sluta köpa underkläder på andra ställen nu, mycket tuffare om allt är från VS ju!
Lixom till och med påsen är ju snygg. Och silkespappret typ som dom slår i grejjerna med är ljusrosa med mörkrosa hjärtan. Åh vill tillbaka..

Mera bilder, både mina och morfars haha

2012-05-13 @ 15:26:00
Hahah oj så ful. På Broadway. Eller ah, på Times Square, fast på Broadway-delen av TS.. :)
Någon aaaaasstor Converseaffär i SoHo.
I Brooklyn, helt logiskt? :)

I love you like a love song baby.

2012-05-13 @ 14:48:34
Fyfan vad dålig den låten är egentligen?.. Men jag lyssnar ändå på den. Smart.
Fick värsta rycket och kom på att jag ska städa mitt rum så ah, det ska jag göra nu. Oså känner jag för att bada. Frågan är om 14 grader i poolen är tillräckligt eller om jag får ta badkaret inne? ;)
Hahah.
Oså behöver jag en ny piercing. Får ju använda alla mammas, men till min bikini behöver jag ha en som är typ jättelång, för bikinitrosorna slutar så långt ner, så de blir värsta mellanrummet mellan naveln och kanten. Så måste ha en lååång piercing. ÅH NEJ JAG MÅSTE KÖPA EN NY. :((((((
Ehe. Ojjjjj så synd asså. Smart jag är som kommer på skitbra anledningar till att köpa saker jag vill ha.
Men nu skulle jag fixa mitt rum, och byta lakan och lalala. Hejdå

Ahmen vadå rubriik kommer inte på nån!!!!!!!!!!

2012-05-13 @ 12:26:34
Har suttit ute på baksidan en stund, fett varmt ju!
Ska nog äta nu trorja kanske. Vene. Fick sms av mamma förut: Hej min rabiessmittade kanin.
Kul att hon läser min blogg, tråkigt att hon håller med om att jag ser ut som en rabiessmittad kanin. DET ÄR DU SOM GJORT MIG MAMMA, TÄNK HUR DU SJÄLV SER UT DÅ EFTERSOM VI ÄR SÅ LIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den ni.
Ahja, hejdå pusspusspuss

Morfars bilder från hockeyn

2012-05-13 @ 10:59:00
Asså jag har varit vaken i nästan 24 timmar här, och suttit på ett flyg i 9 timmar. Jag har rätt att se ut som fan efter vad jag gjort den dagen..
HAHAHAHAHHAHAHAHAH OHERRE. På hockeyn kommer 2 skitfulla Rangers nissar och ska sitta bredvid mig. Dom var heeeeelt jävla crazy, asså fyfan va rädd jag var för dom, och morfar ville ta kort på mig och dom?? Helt jävla galna va dom. Och varje gång det blev en målchans ställde sig alla i MSG upp (vafan då för, ställ er när de blir mål, inte så fort Rangers får pucken..) och varje gång han bredvid mig (han med glasögon) ställde sig upp slog han mig :( Varje jävla gång. Och varje gång bah: OMG, SORRY. Are you okay? :(
Och jag varje gång: Yeah, it's okay..... -.-'
Hahaha asså fyfan va damp dom hade :/
Dom var så damp så jag började as garva när bilden tog och ser ut som en rabiessmittad kanin.. Med ögonen halvöppna. Så ne, kolla på de fulla NY-personerna istället :)

13/5 -2012

2012-05-13 @ 10:10:25

Godmorgon, blev väckt helt i onödan jävligt tidigt så är inte på mitt bästa humör. Vill ha onsdag.
Inser nu hur handikappad jag varit innan utan min iPhone. Seriöst, en jävla xperia, det går inte göra ett skit med dom om man jämför. Sådeså.
Ligger i sängen fortfarande, är för tjurig för att gå upp, men börjar bli rätt hungrig så ah.. Ahja, vi hörs later.


Rubrik osv

2012-05-13 @ 01:02:24

Ligger i sängen, ska sova. Har suttit och sorterat ut biilder av morfars bilder från NY som jag kan använda. De kommer upp när jag har ork. Godnatt


Kille me now

2012-05-13 @ 00:13:15
ASSÅ ÅHH JÄVLA BAJS NU LACKAR JAG!!!!!!!!!!!!!
Mina föräldrar är i Stockholm med min faster och hennes kille, och hon gillar att typ gå ut och dansa? Så då skulle de det ikväll, och dom är på samma fucking club/ställe som Paow!!?????? Pappa smsar bah: är på blabla med Paow
And I was like "OMG".
Sug asså, vafan ska dom få träffa Paow för när inte jag får? Hon är den enda jävla kända bloggaren jag läser (Förutom Hannah Widerstedt och Sarah Tjulander men dom gills inte bland de största) LIXOM HALLÅ, den enda bra riktigt stora bloggaren oså får mina jävla föräldrar träffa henne som inte ens vet vem hon är.
Life ain't fair
Nu är jag så arg så jag kanske dricker upp pappas Night Train. DU FÅR VÄL SE OM DEN ANDRA FLASKAN ÄR KVAR NÄR DU KOMMER HEM IMORGON PAPPA, MOHAHA

NEW YORK BY NIGHT

2012-05-12 @ 22:58:00
Till vänster Empire State Building (fint att den är rosa fifan!, och till höger Times Square) Lägg märke till att de höga pinnarna i färg som jag inte riktigt har koll på vad det är har olika färg på bilderna, de bytte mellan massor fina färger hela tiden.
Från när vi var uppe i Rockefeller Center. Det blåste som ett rövhål så alla bilder är sjukt suddiga för jag bah skaka seriöst.. Så gjorde dem små så ser de lite skarpare ut. Jävlar va coolt det var!

4-0

2012-05-12 @ 22:35:31
Värd vinst till Sverige. Dock tycker jag så synd om Italiens målvakt? Blir alltid så om någon släpper in massor mål och den andra målvakten inte släpper in nåt, då blir jag typ ledsen som fan för den andra målvaktens skull. Damp.
Men ah, lär väl inte somna nu eftersom jag sov massor förut, men vene vad jag ska göra. Inget kul på tv lixom. Oså är jag ändå typ trött.
Åh min blogg suger nu har inget att skriva.
Får väl fortsätta sitta och köra Draw Something med Jennifer som jag gjort hela kvällen. Hejdå

Älskar helg

2012-05-12 @ 19:57:23

La mig och sov en stund förut, sådär 2 timmar. Sen blev jag väckt när de va mat, taco❤❤❤
Snart börjar hockeyn tjohej. Inget mer att säga, hejdå


Oså får vi se hur mycket folk hittar att klaga på nurå, den som gissar närmast vinner!

2012-05-12 @ 14:46:52
Kollat massvis Big Brother. Det är braaaaa
Jag tycker om min mobil och mina New York shorts, så alla vet det. Amanda borde blogga, så alla vet det också.
Hejdå ha det så bra pusselipuss

Tjaaa

2012-05-12 @ 11:42:28

Känner att jag vill ha bra uppdatering så bloggar ofta. Sitter och kollar på BB, 4 program efter... Aaaah, är fett äckligt varmt i mitt rum (det är det alltid typ) men jag orkar inte öppna fönstret. Ehe. Nu tv reklamen slut, hejdå


Svar lalala

2012-05-12 @ 10:16:59
Anonym om Alltså, VEM FAN tar de här bilderna????:
det är fejk :) dom har tagit ett litet flygplan som ser likadant ut och sen tagit kort på den och lagt till bakrund ;) sen ser det äkta ut
Seriöst? Fan va besviken jag blir då, jag har alltid tyckt det vart ascoolt att någon kan ta så fräna bilder.. Och undrat hur. Fan då.

Kommer inte på någon rubrik

2012-05-12 @ 09:34:22

Godmorgon. Vaknade vid 9 av att de andra åt frukost och var väldans högljudda (stavas de så? De var så min mobil autocorrecta det iaf..). Så ah, kunde inte somna om. Idag ska jag göra absolut ingenting för det tycker jag om. Ahja, ska gå upp och ära frukost när jag orkar, min säng är rätt så skön nämligen.
Åh nu kom min Miranda in till mig, lilla hjärtat.


I got burned, but you're the real loser.

2012-05-11 @ 23:45:00

Alltså, VEM FAN tar de här bilderna????

2012-05-11 @ 23:36:59

Angry mode

2012-05-11 @ 22:53:18
Asså jag blir så arg. Jävla rövdomare som inte gått domarutbildning, och fula jävla ryssar som tror att det är rugby och inte hockey. Franzén 4 the win, Yemelin (eller vafan de lilla äcklet nu hette) kan dö en plågsam död, jag ställer gärna upp på att ordna det. Tack för mig, pusssssssspusspuss

@soffan

2012-05-11 @ 21:16:09

Jävla fult spel av de fula ryssarna, DIE MOTHER FUCKERS, DIE. Typ så. Iaf är min cola hela underbart god och mormor tycker jag är jätteonyttig. Säger hon som precis ät upp min kladdkaka ;) haha skoja.
Iaf ska kolla lite mer engagerat nu, tjobre.


Haha, bilden♥

2012-05-11 @ 20:12:51
Du som undrar vart jag köper mina bhar, H&M är de ifrån för de är bäst.

Hemma nu. Blev att köpa oss varsin stor Marabou, fan va feta.. Träffade Tobias och Arvid på bion oxå, fast de skulle gå och vi kom lixom. Filmen var riktigt bra och rolig iaf. Tyvärr fucka min ena lins upp sig mitt i, och när jag tog ur den och satte i den igen vart det typ choklad på så ögat bara rann så fick slänga linsen = såg halvsuddigt mer än halva filmen.. Det var väl sådär och nu har jag ont i huvet pga det. Men ahja.
Kom hem förut och mormor tvinga i mig lite mat även att jag är jävligt mätt efter min choklad. Haha.
Snart börjar hockeyn så den ska jag kolla på. Har en cola i kylen oxå<3333333

Stan med Emelie

2012-05-11 @ 15:26:45

Dagen vart inte riktigt som planerat. Hade 2 lektioner sen stadshuset. Hann med att gå och väga och mäta mig hos skolsköterskan oxå. Sen var stadshuset helt okej faktiskt. Sen fucka allt upp, så jag dampa ihop totalt och ville döda alla. Så smsa Emelie och träffa henne för hon hade lunchrast på sin PRAO. Sen var jag taskig för jag lyckades få henne att sluta och vara med mig istället, så hon gick väl sådär nästan 3 timmar för tidigt pga mig..., gick och satte oss på Espresso House iaf och sitter ute här nu och snackar skit som alltid. Vid halv 6 blir det bio så får väl komma på nåt att göra så länge. Höra när vi hörs, btw är jag glad igen nu när jag fick lite sällskap.


Godmorgon

2012-05-11 @ 08:25:40

Hann inte blogga hemma, fick lite bråttom för skulle med bussen. Iaf taggar jag stadshuset, eller inte. Så jävla tråkigt? Sitter på bussen nu oxå, kul,,.,
Ae men kommer väl hem runt 8 ikväll för bion slutar typ halv trorja. Örjan får hämta mig för det går ingen jävla buss. Ehe. Ahja, vi hörssssssss väl. Jag har inte tagit någon bild idag så de får bli någon random


New

2012-05-10 @ 22:24:11
Sådäääääääär provat grejerna oh lite så. Blir bra. Älskar bikinin. Tack mamma, även att du är svinsur och hatar mig♥♥♥♥
Nu ska jag sova för jag är fan astrött. Hörs imorgon sötisar och alla andra oxå

There's only hate, there's only tears, there's only pain. There is no love here.

2012-05-10 @ 21:46:36
Asså ååååh förlåt. Glömde helt bort bloggen?... Fan asså.
Iaf, förut vid typ 6 åkte jag och mamma till Ikano, jag köpte en bh och ett linne, och mamma köpte en bikini till mig. Oså blev det massor cola till mig såklart oxå. Bästa.
Ska lägga över bilderna i datorn alldeles snart, promise.
Imorgon har jag bara 2 lektioner, sen ska vi till stadshuset? DÖ. Så jävla bajstråkigt. Stannar kvar i stan sen iaf och träffar en kille. Vet att ni vill veta, MOHAHA.
Sen vid 5 möter jag väl upp Emelie och hämtar ut lite biobiljetter oså. Blir nog skitbra!
Ska fixa bilderna nu iaf så hörs vi snart, puss

I remember every word you said. And we were never gonna say goodbye.

2012-05-10 @ 16:14:21
Asså hej.
Var så sur på att sexorna var kvar i omklädningsrummet som är MITT, så jag gick till killarna och bytte om med dom :)))))
Ah visst, nu blir alla jätteprovocerade och tycker jag är värsta slampan, TYCK DET DÅ♥♥♥♥ :*****
Sen var vi i spåret och på vägen tillbaka körde jag och Tim lite streetrace med våra moppar tillbaka till skolan, jag vann NÄSTAN!! Utan trim, tjohej.
Ahja, sen gjorde jag verkligen ingetning på elevens val. Lyssna på musik. Oså åkte jag hem i spöregnet. Lyckad och jävligt värd dag. Eller inteeeee
Duschade när jag kom hem för att bli lite varm och för att jag inte duschade efter idrotten (hade bara gått lite grann, och kändes sådär att duscha med killarna, byta om är en sak, men duscha..... Nja.)
Ahja, nu ska jag kolla på BB för jag ligger typ 3 program efter fortfarande.
HEJDÅ

Jävla röv

2012-05-10 @ 12:22:36

Asså jag är så jävla arg. Först klarar inte lärarna av att hålla i sina lektioner, och sen kan inte folk bete sig. Ge mig helg?
Tog min moppe ner till idrotten fast alla jävla små sexor är i omklädningsrummet så ah. Funderar på att åka hem. Palla idrott och har inget att göra på ev. Jävla fittskola asså seriöst. Jag känner mig jävligt aggressiv så ah. Hoppas ni dör, hejdå


Starships were meant to fly.

2012-05-10 @ 07:52:39
Hejjjjj.
Asså jag orkar inte, det är fan dåligt väder och alla mina lektioner idag suger röv. Oså kommer säkert idrottsläraren försöka tvinga mig att springa spåret. Keep dreaming, kommer hon få som svar.
Men åker jag moppe kan jag lura någon på elevens val så jag får åka hem. Oj så bra.
Dedär händer varje jävla gång mamma ringer mig och jag ska ringa upp. IDIOT MAMMA.

Svar

2012-05-09 @ 22:53:10
Hahah, Emelie:
Ah jag ÄLSKAR min iPhone. Fast att jag skrev sådär var bara för att vara jobbig eftersom folk klagar på att jag skriver om min mobil "hela tiden" ;))

I'm gonna show you how to do it, and we start real slow.

2012-05-09 @ 22:49:29
Sverige vinner igen, äre VMguldet som kommer närmre elllleeeeer?
Ska sova nuuu. Imorgon äre skola, jag har säkert matteprov eftersom jag missa det innan praon, och nu är det 3 veckor sen jag senast jobba med det kapitlet. Det kommer ju gå bra på provet lixom. Ahja. Hörs imorgon iaf, nattis
Asså älskar tröjan, fast den är jävligt genomskinlig.. Menmen.
Och juste, oj vad tjock jag är btw :((((((( -.-'

Blabla

2012-05-09 @ 20:27:18

Tjatja, biljetter bokade. Känns on, premiär och allt. Jag såg massor reklam för den filmen i USA och ville se den och nu ska jag det. Sitter i soffan och har gosat ner mig i hörnet och kollar på hockeyn. Och äter choklad. Ska hämta kladdkaka snart oxå. Thihi.


Johnny Depp♥

2012-05-09 @ 19:28:12
Kollat lite på Big Brother och nu sitter jag och försöker få tag på Emelie. Hon ville gå på bio på fredag (jag som inte hade några vänner, Johan?) och jag har kollat vilken film jag vill se, så vi ska väl komma överrens om något. Vi har kollat massor på film tillsammans sen vi var 8. Och jag gillar komedier, hon HATAR komedier och älskar skräckfilmer, och jag blir bara asrädd och skriker av såna..... Därför blir det oftast lite sådär när vi ska se på film ;)
Men hon svara nu och ville se samma som mig!!! OMG, den här nya komedin med Johnny Depp (älskar honom, min favvoskådespelare alla kategorier<3333333). Ska se när den går på fredag och kanske boka. Återkommer om det. Snart är det hockey också, får se när vi hörs!
IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE IPHONE

Om dagen, och till Johan Gunnarsson.

2012-05-09 @ 17:31:32

Forever is a long time.

2012-05-09 @ 07:47:25
Gomdorgoooon.
Tråkigt väder idag så ärligt känner jag mer för att åka buss än moppe, konstigt nog. Slutar samtidigt som resten av skolan idag än då så de spelar ingen roll. OSå behöver jag komma lite i tid och inte 1 minut innan första lektionen (som det blir om jag åker moppe) för jag vet inte vad vi har för spanska glosor och det har vi första lektionen. Oj va rörigt det blev.
Tror jag har okredovisning idag också. Kul att jag inte typ läst texten om boken jag skrivit på 3 veckor, och jag ska kunna den utantill nu. Känner att jag är duktig i skolan.
På lunchen/håltimmen tror jag att vi skulle till Steve's och käka istället för äcklig skolmat. Får väl se.
Hörs kanske sen.

ÅH BARA MÅSTE

2012-05-08 @ 22:19:16
Innan jag sover ska den här upp, ÄLSKAR DEN TILL MÅNEN OCH TILLBAKA.
Hittade den idag lite sådär efter alla andra, kan den redan och älskar den så jävla hårt. FYFAN VA BRA

You can try but never stop me.

2012-05-08 @ 22:09:31
Har precis kollat BBavsnittet när Marcelo är otrogen mot Annica, och fyhelvete vad arg jag blir. Och att ingen av dem erkänner, helvete asså. Och mitt i allt dedär när jag sitter och hatar Jennifer så accepterar hon min vänförfrågan på fb som jag skicka till henne när hon var i huset. Fick lust att.. javene. Men arg är jag. JA DET ÄR ETT TVPROGRAM, JAG HAR ÄNDÅ EN ÅSIKT. Fyfaaaan
Nu ska jag göra mig iordning och sova. Frågan är om jag ska kolla mer på BB efter dethär..

I ♥ My phone

2012-05-08 @ 20:06:47
Haft min lilla plutt i en hel vecka nu, bästa veckan EVER. Fan vilket rätt beslut jag tog att köpa den, finns det ens någon mobil som är bättre?!
Kollat på 2 BBavsnitt idag, började precis på tredje. Ska fortsätta kolla på det. Ville bara uppdatera.

Svar

2012-05-08 @ 18:38:18
Du som fråga om klockan, under rubriken, till höger, står det ganska stort men väldigt ljust rosa tid och datum :)

8/5 2012

2012-05-08 @ 15:16:06
Hemma från skolan för ett tag sen, stannade kvar efter i 30 min och prata med Jesper. Och fyfan vilka falska jävla fittor det finns asså.
Anyway, på idrotten gick jag och Ida och köpte massor choklad, haha. Och på matten fick vi köra land och stad med Lennis. Jag, Ida, Jesper och Frida bildade ett grymt team. Först kom vi näst sist (trots min och Jespers hjärna???) så vi kontrollräkna och inser att vi egentligen vann. SUCK ON THAT ALLA I MIN KLASS! Haha skoja, alla var bra, jag trodde vi skulle komma trea faktist :(
Men vissa klarar ju inte av att förlora och det går såklart ut över mig, älskar killarna i min klass mest i världen<3333
Men jag hoppa omkring och var glad ändå; JAG VANN, JAG VANN, JAG VANN!!!
Typ så lät det.
Sen kommer jag hem och ska leta efter Shaun, men han är inte i sitt hus, och han åker inte omkring. Så jag går och letar och hittar honom i ett av hörnen på tomten, inkörd i häcken, nedanför en backe. Avstängd. Så jag trodde han var död och bär upp honom (FETT JÄVLA TUNG) och ringer pappa. Men ne, då har pappa stängt av Shaun för att fixa något?????????? Så jag måste bära tillbaka Shaun så han ska veta vart han är när han vaknar. Kommer få typ ryggskott nu för han är så tung.
På matten idag ya0

No one I know could ever keep up with you.

2012-05-08 @ 08:01:42
Ser fett långt bort ut, men vi var egentligen nära.. Min kamera<333
Godmorgon.
Ska snart åka. Var hemskt att vakna imorse. Asså, om jag går och lägger mig tidigt är jag trött på morgonen, och lägger jag mig sent är jag pigg när jag vaknar?
Asså dafuq.
Skitsamma, hejdå

Stolt svensk breee

2012-05-07 @ 22:49:04

Hej. Fan va smidigt med blogg.se appen, stort plus. Ligger i sängen nu för jag är trött lixom. Iaf, min kaka var asgod, tog 2 bitar.. ;$
Hockeyn va lite kul, mycket mål men slarvigt spel. Imorgon slutar jag tidigt som fan. Älska tisdagar<3333
Ahja, hörs.


Söt bild

2012-05-07 @ 20:03:28
Hemkomen från skogjäveln och har precis slängt ihop en kladdkaka som står i ugnen. Hittade något kul recept med sirap i, blir nog bra. Och när som börjar hockeyn också, tar med min mobil och mina söta "ta hand om djur"-spel. Hahah fan va barnslig jag är.

Skogen nästa, tjoho

2012-05-07 @ 18:42:47
Har precis lagat mat till familjen. Fan vilken bra dotter jag blivit på sista tiden. Ska iaf ut och gå med mamma nu, sen ikväll blir det hockey.

SHAUN❤❤❤❤

2012-05-07 @ 16:47:56

Hej. Slutet på dagen flöt på trots att de var måndag, skönt. Nu är jag hemma iaf. Ska gå spåret med mamma sen trorja. Asså jag har största träningsvärk i hela jävla låren av någon anledning. Kul. Iaf, kolla vad vi har! Köpte den igår, asså den är så jävla söt! Ah visst det är en gräsklippare, men man typ pratar med den och ser den mer som en typ hund än en robot. Så jävla gullig. Shaun heter den, efter tvprogrammet fåret shaun. Hehe


@skolfan

2012-05-07 @ 10:48:33

Hej sötisar. Sitter och väntar på fysik nu, har haft 2 lektioner än så länge. Fick veta att vi har studiedag nästa onsdag så ringde mamma direkt så hon kan kolla om jag kan åka och hälsa på hos de söta små barnen då. Får gå upp tidigt men whatever. Hihi de blir bra. Dom saknar nog mig :(


Back 2 school again

2012-05-07 @ 07:45:43
Godmorgon. Eller nej förresten, det är ju skola.
Iågr var filmen slut vid 12 så jag är svintrött idag, och vaknade tidigt av att Miranda är högljud. Roligt.
Värsta dagen på hela veckan idag också. Älskar mitt liv just nu. Sitter och äter frukost. Intressant.
Är avis på mamma som får åka och träffa Liam. Eller asså, hon kanske ser han i matsalen eller nåt sånt typ..
Okej skitsamma. Vi hörs kanske på någon rast sen, annars i eftermiddag.
Godaste frukosten jag ätit NÅGONSIN, och godaste pannkakorna. Var på någon restaurang i Brooklyn där vi åt brunch. Jag beställde "Butter pancakes with chocolate"
Det var 3 as tjocka, riktiga amerikanska pannkakor proppfyllda med choklabitar som smält innuti, massor florsocker på och en stor smörklick som smälte ovanpå. Asså det var så inihelvetes jävla gott. Seriöst. Jag dog nästan. Tyvärr orka jag inte allt

Film osv

2012-05-06 @ 20:39:44
Har lagat glittret på mina naglar lite och hittat nya spel till min mobil. Imorgon börjar skolfan igen. Jag vill va på prao och ingen annanstans. Jävla skit. Oså var jag inte i skolan de sista 3 dagarna innan praon så jag missade prov och massa skit. Bah jaaa kul att man inte kommer ihåg något när det gått 2 veckor nu, love life. Men en iPhone har jag. Det gör allt lite bättre. Anyway, ska se på film med pappa snart trorja, om inte mamma skulle se nåt annat. Får se. Nu är jag törstig så ah
Rockefeller Center, jag var uppe högst upp i den..

Effektiv tjej

2012-05-06 @ 17:27:38
Idag har jag varit duktig! Har varit ute heeeela dagen (har nog aldrig hänt innan). Har suttit ute och chillat, och hjälpt till, OMG. (Dock inte utan ersättning.....) Mamma har klippt lite av häcken och jag har plockat upp pinnarna som klipptes av. För det får jag en bikini av mamma och frukost på Espresso House. Tycker det är roligare med presenter än med pengar egentligen.
Så det blir bra, måste välja ut en bikini bara.
Ohjävlar vad stor den blev.. Antingen vill jag ha en sån, eller så får mamma gå med mig i massssssor affärer och prova tills jag hittar en. MOHAHA.
Det blir asbra. Nu ska jag ta det lite lugnt och sitta ute med min mobil och en bok. Hörs sen.

It's so easy

2012-05-06 @ 11:58:56
Sådär gör vi med headern istället, tryck f5.
Vet inte när jag vaknade, men gick upp halv 12.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, klä på mig kanske. Ah, hejjjjdå

Get out of my way.

2012-05-06 @ 00:38:54
Hejsan.
Gjort en ny header, vene riktigt.. Ahja, får se om jag byter snart igen. Jag tycker iaf det är kul med lite nytt då och då.
Sitter i min ensamhet och lyssnar på Guns, fyfan vad bra det är. Förövrigt är de på Europaturné, men mamma vill inte gå? Mongo..
Btw var vinet skitäckligt, 17,5 % alkohol, och smakde typ avslagen cider med äcklig smak. Mums.. Men riktigt kul att ha testat breee.
Nu ska jag spela lite med min stad och min djurstad, sen sova. Sååååå vi hörs imorgon, som alltid.
PUSSIS

Kärlek är inte bara en dans på rosor,

2012-05-05 @ 23:19:32
också en lek utan trosor.

MONGO

2012-05-05 @ 22:32:57
Haha meningen med att vara otrevlig och inte skriva namn när man kommenterar? Fattar inte.
Det står ju förfan på vissa skal typ: Passar endast iPhone 4. Elller typ: Finns tyvärr inte till 4S
Så det är inget jag hittat på jävla retard.

Nu blir det efterrätt, hockey-VM, och god choklad mamma köpt till mig!

2012-05-05 @ 20:00:47

Fina skal<3333

2012-05-05 @ 19:40:24
Åh alltså jag måste ha ett LV-skal till min bebis. MÅSTE! Passar så himla perfekt till min plånbok. Just nu delar ju jag och mamma på hennes skal, och hon har bara 3 och då funkar inte täckningen på ett av dem.. Måste köpa egna. Så jävla roligt, finns ju hur mycket som helst!
Men det är väl en del skal som bara passar till 4 och inte 4s? Dåligt, 4s är ju bättre, borde finnas fler skal till den än till 4an då..
Ahja, ett LV skal blir det iaf. Får se när bara. Och jag ska fan i mig ha ett i samma mönster som min plånbok, och som min väska ska vara sen när jag sparat ihop 8000... Hahah :(
Och så ska jag ha massor skal som glittrar så man får ont i ögonen. Alla ska vara rosa, möjligtvis något i guld kanske.. Och LV-skalet kommer vara brunt. Annars ska alla vara rosa. THIHI.
Vet ni några bra sidor med mycket fina skal får ni gärna säga till, jag har hittat skal-man.se och appleskal.se
/produkt-bilder/4921-0.jpg
Tjena snygging står du där och väntar på att få komma hem till mig?
/produkt-bilder/3571-0.jpg
Snyggt LV skal för iPhone 4/4S med Diamantram nr.26
Snyggt LV skal för iPhone 4/4S med Diamantram nr.23
Snyggt LV skal för iPhone 4/4S med Diamantram nr.15
Dock är det ju inte precis fel på dedär heller, men vill köra tema på mönstret så det passar ihop..

GUNS N ROSES ❤

2012-05-05 @ 18:26:43

Hej sötisar. La mig i soffan med musik i öronen och sov 1-2 timmar förut så är lite gladare nu. Och nu går Guns N Roses på hög volym i pappas högtalare medans mamma lagar 3rätters, haha. Ikväll så ska vi dricka Night train. För er som inte vet är det ett alko-vin som alkolister med dåligt med pengar drack i USA på 80-talet. Och innan Guns var så kända drack de det jämt. Billigt och hög alkoholhalt. De tyckte det var så bra att de skrev en hel låt om det, på deras första skiva. Grejen är att det här vinet går typ inte få tag på längre, och inte alls i Sverige. Så vi beställde det på internet och fick det levererat till mitt hotell i NY. Så tog med 2 flaskor hem. Ikväll ska det alltså drickas till maten, en flaska ska sparas. Så får man se hur äcklig det är. Samtidigt ska vi lyssna på låten också, haha. Får väl se. Nu är det snart mat, så vi hörs efteråt


Kör på lite fler bilder

2012-05-05 @ 16:45:49
Också en sån där kyrka som ligger mitt bland alla skyskrapor, på 5th Avenue?...

Blabla

2012-05-05 @ 15:00:47

Har suttit i soffan med en filt för att värma mig och lekt upp mer än halva mitt batteri. Kollat på ett avsnitt BB (sjukt smidigt att se i mobilen!) och massa annat. Fett sur fortfarande. Inget att skriva egentligen. Hejdå


OIWEHGFÅWEIOFHPWEUIF

2012-05-05 @ 12:15:58
Åh jag är så fucking irriteeeeerad. Mamma och Miranda skulle till någon jävla bondgård jävel och kolla på massa kojävlar som sprang ut. Miranda ville att jag skulle följa med men det ville inte jag. Men sen när jag vakna tänkte jag att jag kunde ju åka dit för att vara snäll mot Miranda. Så tar moppen. Det är typ 2 kilometer kanske?
DET TOG FUCKING JÄVLA 50 MINUTER ATT ÅKA. Det var helt stillastående bilkö, från någonstans utanför Askeby, till dit man skulle. Så 50 minuter. Det sög röv, seriöst. Sen kommer jag dit (räkna in att alla mina appar i mobilen inte funkar. ALLA) och det blåser orkan ute. Orkar inte stå i mer kö så ställer moppen i diket. Sen kommer jag dit, korna ska ut exakt när jag kommer. Och sen ska mamma och Miranda åka hem???? Jag åkte dit, stog i bilkö i 50 minuter, och är där i 5 minuter. Ae fyfan, jag lacka totalt. Sen åkte jag hem iaf och nu är jag hemma. Bråkat med min mobil och nu funkar allt helt jävla random? Åh vafan äre här.
Allt det här + att jag har pms och mensvärk så jag avlider.
DET HÄR KOMMER INTE BLI EN BRA DAG HOPPAS ALLA DÖR HEJDÅ
Ni får ingen bild för jag hatar alla så ni är inte värda det

Svar

2012-05-05 @ 12:01:51
Du som kommentera om min mobil, tack för tipset men det har jag gjort 29038293 gånger.. Vet du något annat sätt? :(

Trött

2012-05-05 @ 01:03:45

Får adhd, helt plötsligt funkar inte vissa appar att gå in på/öppna. Någon med iPhone som kan förklara för mig? Iaf, astrött nu så ska sova. Ligger redan i sängen barre. Hörs imorgon.


Love letters

2012-05-04 @ 23:57:17
Haha du som kommenterade, jag vet. Antar att jag tryckte på fel tangent, b & v är ju bredvid varandra ;)

Kollade Sveriges mtach i hockey VM förut, helt okej. Sen hade precis På smällen börjat när hockeyn var slut så kollar på den. Är bara en liten stund kvar och paus nu.
Min mobil fucka oxå med leopard skalet. Täckningen bara försvinner helt och kommer inte tillbaka.. Fick ta av det för att kunna smsa..
Ahja, ska tillbaka till stora tvn och se klart filmen, hörs om en stund.
Från Philip
Också från Philip
Från Vilgot
Och från Liam, hihi.
Observera att de går i klass 1..

OMG, förändrats liiiiiiiiiitegranna??

2012-05-04 @ 19:47:15
2010
2012
Inte nog med att killen blivit alldeles förjävla cepe snygg så man typ dör på 2 år, han har lärt sig sjunga också. Håller jag på att bli en Belieber?..

SKALET<333333

2012-05-04 @ 18:43:38

Köpte det till mamma i NY, fick låna det nu för hon hade ingen teckning med det på?.. LOVE IT


Never say never!

2012-05-04 @ 17:26:40
Såg vilka fina autocorrects min iphone lyckats med i förra inlägget,. haha.
Iaf, vid halv 2 när frita börja gick vi ut och efter ett tag skulle jag och Liam gifta oss, så det gjorde vi. Han bytte plats på en av mina ringar så det var på riktigt haha. Sen fick han en tofs jag hade på armen av mig. Han lovade att spara den för alltid. Och så försvara han mig genom att slå alla andra som kom nära mig/krama mig/höll mig i handen oså. Haha avis 7åring? ;)
Sen kunde man vara i idrottsalen och leka typ, och det var vi. Jag, Liam och Vilgot körde lite teamwork även att det var typ killerball och så, haha. Kul att jag är äldst och fuskar.
Sen vid 4 åkte jag, fett jobbigt ju.. Får åka och hälsa på minst 1 gång i veckan känns det som. Iaf några gånger lite då och då. Liam rita en teckning till mig också.. Nu när jag slutat vara där kan jag erkänna att han vart mitt favoritbarn utan tvekan. Busigast, och charmigast. Jävla unge till att vara söt alltså. Åh.
Btw fick jag en fin blombukett av Johannes och Vilgot (fin alltså, inte som de andra jag fått innan..) som de snott på någons tomt så deras fröken blivit arg. SÖTISAR♥
Hahah asså jag saknar redan barnen.........
Naw, jag kommer sakna dig oxå Liam!♥ Någon gång när du är lite äldre kanske vi gifter oss på riktigt.
Blommorna, var typ 5 timmar sen jag fick dom, och kanske 6 timmar sen de plockade dom, dock är de i vatten nu. Hoppas någon överlever?,, xd
Lägger upp bilder på kärleksbreven från tidigare i veckan senare sen.

Tjock<333

2012-05-04 @ 11:44:16

Lunchen var inte god så satte mig i personaltidning och åt lärarnas fredagsfika de äter varje fredag. Asgod blåbärspaj. Nu hat jag rast en halvtimme till, sen sista lektionen. Stannar kvar en timme extra till 4 idag så jag kan säga hejdå till alla barnen, så kommer hem vid 5. Hörs senare ;*


Tjohej

2012-05-04 @ 09:45:01

Har precis haft första lektionen, tjena ha egen klassssss :')
Fick ha 9 barn i ett eget klassrum när de gjorde matteprov (mattediagnos men ah)
Och hjälpa dom och se till att de var tysta och inte fuskade. Thihi. Bestämma när de fick rast oså oxå. Om typ 5 minuter börjar jag igen och de är inte klara så vi kör samma igen, haha. Hörs sen


@tåget

2012-05-04 @ 07:27:43

Hej, tog ett tidigare tåg för ville åka med pappa och han skulle göra nåt.. Och sen vart vi lite sena så det tog 6 minuter från vårt hus till stationen i Linghem. Ojsan. Hähä. Iaf är jag på tåget nu och ska ladda ner östgötatrafiken appen, tänkte stanna någon timme extra i eftermiddag eftersom det är sista dagen och sen åka buss från stan hem. Får se. Hörs säkert på lunchen, pussss


Nattis

2012-05-03 @ 23:03:20
Åh lägger upp bilderna imorgon, har bara 1 usb sladd oh sen är i vägguttaget nu. Orkar inte byta för att lägga över bilderna. Måste sova förfan.
Imorgon fick jag välja på att åka med den ena gruppen till Löfstadslott eller göra det jag brukar. Valde att vara kvar, slott är tråkiga :s
Sova nu. Ont i ryggen oxå..
Ahja, hörs tomorrow♥

Snabbis

2012-05-03 @ 21:55:18
Nu har mamma piffat upp mina naglar med liet glitter på tipparna, snyggt!
Lägger upp bild på det sen, och så har jag fotat alla mina kärleksbrev som kommer upp här också sen.
Nu ska jag kolla gammalt BB avsnitt. tjohej

Mera NY

2012-05-03 @ 20:54:19
Starbucks♥
Waverly Place, nivet Magi på Waverly Place?? :D
Mitt bland alla husen (även skyskraporna, har bild på det senare sen) ligger det helt random kyrkor? Ser verkligen helt damp ut.
Dedär brandtrapporna i alla filmer finns på riktigt!!! På varenda hus finns dom haha..

Svarisch

2012-05-03 @ 20:47:33
Fick 2 kommentarer förut.
1, Converse i USA kostar ca 300-330 kronor (45 dollar). De jag köpte iaf.
2, Det jag köpte på VS angår ingen annan än mig och möjligtvis om jag råkar skaffa en pojkvän någon gång kanske det angår honom också, men vi får hoppas att det inte blir så :S

Fattar ni?

2012-05-03 @ 20:09:08


Fan oxå

2012-05-03 @ 11:28:49

Skulle tagit kort på kärleksbrevet jag fick imorse när jag kom hit, men det ligger kvar i min väska i mammas skrivbord här. Får fixa sen. Fick ju 3 brev igår oxå, tar kort på det hemma sen med. Iaf har jag först hjälpt lite tröga barn som inte gör det dom ska med deras grupparbeten, och sen skulle alla 40 ungar plantera små blommor. Vem får stå med sina nagelförlängningar och gräva i jordpåsen och fylla deras krukor? JO JAG. Tjoho.. Men men, ser ok ut iaf efter lite tvål och vatten. Lunchen var blä. Men hihihi en annan sak❤❤❤ Ahja, ska dricka varm oboy nu, mamma din kopp är borta????


You learned the hard way to shut your mouth and smile.

2012-05-03 @ 07:46:11

Sitter på tåget nu, fick skjuts av pappa. Måste gå tidigare idag, ska vara på um klockan 2. Efter det åker jag hem till mormor❤
Ska hjälpa henne med lite grejer oså. Kanske åker med pappa hem sen, får se. Hörs kanske på lunchen!


Sängen

2012-05-02 @ 22:09:45

Anledningen till en iPhone och inte en typ arc är kameran, så den tänker jag utnyttja. Nu ska jag försöka sova om en stund, imorgon får jag skjuts av pappa till tåget. Hörs tidigt imorgon säkert, nattis


I like it like that

2012-05-02 @ 21:27:32
Känns bra att läsarna kom tillbaka så fort direkt jag kom hem, hade dött om statistiken stannade på vad den var när jag var i USA.......
Kom precis ut ur duschen, ska klä på mig, sen packa upp för det har jag inte gjort, och sen städa undan lite på mitt rum. Mår typ dåligt psykiskt om det är stökigt minsta lilla? Aldrig vart så innan, vet inte vad som hänt. Sen lägger jag mig i sängen med min mobilisch, bloggar säkert från den.
Mina naglar i något skumt ljus, dafuq hände?

BB nu

2012-05-02 @ 19:48:57
Asså jag är så jävla sugen på cider? Inte druckit det på typ flera månader??? Får köpa det imorgon kanske. Ska till UM då, så måste sluta lite efter 1. INTE BRA JAG VILL VARA HOS BARNEN </3
Asså seriöst, det är så jävla roligt. Funderar på att ge upp mina juristplaner och bli lärare........
Nu ska jag kolla 1 veckas BB... Btw hade mamma köpt någon saft idag (jag dricker aldrig saft) men var tvungen att smaka och den var as god. Funderar på att hälla i kolsyrat vatten så blir det nog gott. Mh.

Lite bilder, fler kommer

2012-05-02 @ 17:32:31
Åh man fick en egen dator/mp3/dvd/ nånting. Fanns spel, filmer, musik, karta över vart man flög, kamera neråt som satt under planet, och kamera framåt som satt fram på planet. Den ägde<3333 Vi åkte värsta jumbojeten också, med 27784 säten brett, och sen typ 70 meter långt.
Spegel fanns vid varje säte, helt klart bästa planet jag åkt i!
TIMES SQUARE♥

Today

2012-05-02 @ 16:26:33
Började med ett inlägg på lunchen, men var helt ensam i personalrummet med han praon från gymnasiet, och det vart så pinsamt tyst så han börja prata massa med mig så gjorde inte klart inlägget. ;)
Fast han ska vara sista dagen imorgon???????? Damp.
Hehe.
Iaf, när jag kom dit imorse fick jag veta att hela förmiddan skulle vara i skogen så ah. Fick en stor bukett blommor/ris från Liam, Lisette, Johannes och Philip. Yeah, populär. Sen lunch som faktist var okej. Efter det fick jag typ hjälpa dom med matte och svenska medans deras fröken rättade deras läxa.
Sen på fritids var helt plötsligt 9 av killarna kära i mig, klängde på mig, frågade chans på mig, kramade mig osv. Av Liam, Vilgot, Johannes och Philip fick jag en fet bukett maskrosor. Haha.
Sen var jag kvar lite längre så jag fick kuta till tåget. Men det var kul idag. Åh vill inte tillbaka till min jävla skola.
Träffade Sofie i Linghem på vägen hem också.
Första buketten, den från skogen..

Mobilblogg

2012-05-02 @ 07:51:15

Haha asså jag har ingen musik så får lyssna på radio.. Anyway, på tåget nu. Slutar vid 3 och kommer nog hem runt 4. Kul. Btw skrev jag att jag gjorde naglarna i NY? På salong, nagelförlängning. Akryl dårå, inga fula jävla gelénaglar. Som alla andra har, dåligt gjorda hos någon som gör det svart. Nej, salong i New York och akryl ska det va! Haha. Ljusrosa och jättefina är de iaf. Nu ska jag gå av tåget och gå typ 2 km... Hörs säkert på lunchen.


Uppe tidigt

2012-05-02 @ 06:50:27
Godmorgon!
Tänkte skriva lite kort och sen mobilblogga på tåget. Omg, jag har en iPhone<333333
Typ så.
Har känts sådär att ha typ sämst mobil i klassen i 90423094 år. Nu äre bra igen, man ska alltid vara på topp :)
Anyway. Ska faktist bli jättekul att komma tillbaka till praon. Saknar barnen lite grann.. Får se hur många namn jag kommer ihåg, var ju där 3 dagar och försvann 1 vecka. Och det är lite över 40 barn. Ahja, några minns jag.
Men vi hörs på tåget sen dåå, pusshejj
Tänk er mig, i den, genom New York City, till flygplatsen. OMG LOVE MY LIFE.

Trött

2012-05-01 @ 22:17:23
Hahahah så jävla kul vad sura alla blir för jag vart på VS. Helt plötsligt är alla era underkläder därifrån? Not my bussines, men så jävla kul vad avundsjuka ni är :D
Fortfarande inte fått över någon jävla musik. Och eftersom jag sovit 3 timmar inatt är jag trött oh på jävligt dåligt humör. Plus att jag måste åka tåg till praon imorn. Say what?
Ahja. Tidigt blir det iaf. Nu ska jag och min mobil mysa i sängen, thihi.
Liten bit av Times Square

Thihi

2012-05-01 @ 21:34:51

Asså jag var tvungen att testa blogg.se appen. Alla klagar ju på den men för mig verkar den funka, i så fall kommer väl uppdateringen bli ännu bättre nu. Redan dödskär i min plutt!


Köpt i NY:

2012-05-01 @ 21:12:48
Asså jag får adhd, min jävla data vägrar samarbeta med min mobil, och pappa ska göra massa annat skit. Så har bråkat med de här jävla aset hela kvällen.
Fast nu trorja att jag iaf fått över lite bilder till datorn. Musik från datorn till mobilen är nästa projekt.
My God jag har 3 followers på Instagram. Följ mig, rebeccaliiindh
Ah, 3 i. Allt annat var upptaget..
Men ah, lite bilder vare. Kör på det jag köpt först. Dock är det nästan ingenting? :O
Köpte iofs massor presenter hem också haha
Magtröja som är genomskinlig bak typ
;)

LOVE

2012-05-01 @ 16:39:16
Ohmygooood, happy girl. Fått min fina älskade sötis nu. Vit såklart, vad annars?
Anyway, ska skriva allt om New York så fort jag fixat klart med min nya bebis. Fått nytt abonnemang oså nu också.
Så nästa inlägg kommer vara jääääättelångt med massvis bilder, promise.
Åkte till stan och åt på Bosses med Miranda medans mamma och pappa var på Ikano och köpte min iPhone. Kom hem nyss. Tjoho, skriver snart igen

Hemma

2012-05-01 @ 13:36:49
Hej!
Kom hem runt 10 men har inte hunnit blogga. Inte ens packa upp. Ska äta nu, sen åka till stan och köpa iPhone 4S till mig (ÄNTLIGEN), och sen ska jag bjuda min lillasyster på Bosses för jag saknat henne. Hörs senare med långt inlägg, LOVAR♥

RSS 2.0